Olet täällä

HR-koulutus Strategiasta käytäntöön - KOULUTUS ON PERUTTU

HR-koulutus Strategiasta käytäntöön - KOULUTUS ON PERUTTU

KOULUTUS ON PERUTTU. TIEDOTAMME MYÖHEMPÄNÄ AJANKOHTANA UUDESTA TOTEUTUKSESTA TÄLLÄ SIVULLA.

Haluatko vahvistaa henkilöstöjohtamisen osaamistasi? Tarvitsetko työkaluja HR-työskentelyysi? Haluatko laajentaa HR-ammattilaisten verkostoasi? Tule kehittämään osaamistasi ja omaa työtäsi Haaga-Helian puolen vuoden mittaiseen virtuaalisesti toteutettavaan HR-koulutus Strategiasta käytäntöön -täydennyskoulutukseen. 

Koulutuksen tavoite

Koulutus kehittää HR-ammattilaisen osaamista ja antaa käytännön työkaluja työhön. Koulutuksessa luodaan yhteyksiä strategian ja henkilöstötyön välille. Koulutuksessa kehitetään paitsi henkilön osaamista, myös yrityksen HR-toimintatapoja, koska tehtävät liittyvät suoraan työhön.

Koulutuksen toteutus

Koulutus sisältää yhteensä yksitoista verkkotapaamista ryhmän kanssa sekä itsenäiset laajahkot, omaan organisaatioon sovellettavat tehtävät.
Verkkotapaamiset toteutetaan to –pe aamupäivisin (klo 9-13 välillä).

Osallistuja voi toteuttaa koulutuksen aikana kehittämistehtävän, jonka aihe valitaan koulutuksen teemoista ja hyväksytetään kouluttajilla. 

Kehittämistehtävä

Osallistuja perehtyy organisaation toiminnan kehittämiseen HR:n näkökulmasta. Hän valitsee kehittämistehtävälle aiheen koulutuksen teemoista ja organisaationsa strategisista tavoitteista käsin. Kehittämistehtävä hyväksytetään kouluttajilla, jotka myös ohjaavat ja antavat palautetta tehtävästä koulutuksen aikana.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu parhaiten operatiivisissa HR-tehtävissä toimiville henkilöille tai henkilöille, jotka tekevät HR-asioita vähintään osana työtään. Koulutukseen osallistuvilta odotetaan joko työn tai opiskelun kautta hankittua HR-työn perusteiden ymmärtämistä. Esimerkiksi HR-ammattilaiset, jotka haluavat perehtyä enemmän kehittämispuoleen, HR-tehtävissä vasta-aloittaneet tai sellaisiin pyrkivät tai muista tehtävistä HR-tehtäviin siirtyneet henkilöt.

Kouluttajat

Koulutuksen pääkouluttajina toimivat Eija Kjelin ja Meri Vehkaperä.

KM Eija Kjelin on työnohjaaja, ja toimii johtamisen lehtorina Haaga-Helian Haagan kampuksella. Hänellä on noin 10 vuotta työkokemusta esimiestehtävissä palveluorganisaatioissa, sekä yli 10 vuotta erilaisissa HR-tehtävissä. Eijan erityisosaamista on systeeminen työskentely.

KTL, YTM Meri Vehkaperä toimii strategisen johtamisen, henkilöstöjohtamisen ja vastuullisen liiketoiminnan lehtorina Haaga-Helian Haagan kampuksella. Merin erityisosaamisalueita ovat vastuullinen liiketoiminta, strateginen johtaminen, työyhteisön kehittäminen, esimiesvalmennukset ja -koulutukset. Hän on toiminut kuusi vuotta ravintola-alalla erilaisissa tehtävissä, kouluttanut ja valmentanut yrityksissä ja koulutusorganisaatioissa 12 vuotta, sekä toiminut liikkeenjohdon konsulttina kolme vuotta.

Osallistujien antamaa palautetta HR-koulutuksesta:

"Kaikki päivät ovat olleet antoisia, hyvin rakennettuja. Uusia näkökulmia, vinkkejä, ideoita, verkostotumista." Anna-Leena Helkiö, Liiikennevirasto

"Pidin kokonaisuudesta. Mukavaa, että olette kaksi erilaista kouluttajaa erilaisilla taustoilla. Sopiva määrä teoriaa ja mukavasti konkreettisia käytännön esimerkkejä." Mervi Nevala, Aurinkomatkat

" Uutena esimiehenä tästä on ollut todella paljon hyötyä. Lisäksi hyödynnän muita oppeja HR-konsulttina. Opettajat ja osallistujat olivat aivan mahtavia!" Johanna Söderman, Rantalainen Oy 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!