Olet täällä

Data-analytiikkaa Pythonilla

Data-analytiikkaa Pythonilla
Haluatko selvitä analysointitehtävistä nopeammin ja tehokkaammin? Tavoitteletko ennustavaa analytiikkaa tai koneoppimisen malleja? Koodaamalla se onnistuu! Jos teet toistuvasti analyysejä samankaltaisesta datasta, niin kerran koodatut analyysit ovat helposti toteutettavissa uudelleen. 

Python on yleiskäyttöisistä ohjelmointikielistä suosituin data-analyytikoiden käyttämä kieli. Data-analytiikkaa Pythonilla -kurssilla opitaan tarvittavat Python-taidot kuvailevaan analyysiin ja visualisoimaan tuloksia grafiikan avulla sekä tutustutaan aikasarjojen käsittelyyn. Kurssille tullessaan osallistuja ei tarvitse aiempaa kokemusta koodauksesta.

Koulutuksen sisältö

  • Anaconda-paketin asentaminen (sisältää Python-tulkin, ohjelmointiympäristön ja datojen analysoinnissa tarvittavat ohjelmakirjastot)
  • Pythonin opiskelua kuvailevia analyysimenetelmiä kerraten
  • visualisointi
  • aikasarjat
  • kurkistus ennustavan analytiikan ja koneoppimisen malleihin 
Koulutuksen päätteeksi osallistujalla on valmiudet analysoida datoja Pythonilla ja esittää tulokset julkaisukelpoisena grafiikkana. Ennen koulutusta osallistujille lähetetään esitietolomake, jotta heidän lähtötaso voidaan huomioida koulutuksessa.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu kenelle tahansa data-analytiikasta kiinnostuneelle. Aiempi taulukkolaskentaosaaminen ja tilastollisten menetelmien tuntemus helpottavat oppimista. Aiempaa kokemusta koodauksesta ei tarvita.

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta on 790,00 € (+ alv 24 % = 979,60 €) päivä/osallistuja. Hinta sisältää opetuksen, opetusmateriaalin sekä aamukahvin ja lounaan.

Koulutuksen aikataulu ja ilmoittautuminen

Aika: tiistai 12.3.2019 klo 10–17
Paikka: Haaga-Helia Pasilan toimipiste, Ratapihantie 13, Helsinki
Ilmoittautuminen: 26.2.2019 mennessä täällä

lmoittaudu

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Haaga-Helia ammattikorkeakoulun lehtori Aki Taanila.
Taanilalla on kokemusta erilaisista oppilaitoksista ja koulutustilanteista usean vuoden ajalta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!