Olet täällä

Data-analytiikkaa Pythonilla

Data-analytiikkaa Pythonilla
Haluatko selvitä analysointitehtävistä nopeammin ja tehokkaammin? Tavoitteletko ennustavaa analytiikkaa tai koneoppimisen malleja? Koodaamalla se onnistuu! Jos teet toistuvasti analyysejä samankaltaisesta datasta, niin kerran koodatut analyysit ovat helposti toteutettavissa uudelleen. 

Python on yleiskäyttöisistä ohjelmointikielistä suosituin data-analyytikoiden käyttämä kieli. Data-analytiikkaa Pythonilla -kurssilla opitaan tarvittavat Python-taidot kuvailevaan analyysiin ja visualisoimaan tuloksia grafiikan avulla sekä tutustutaan aikasarjojen käsittelyyn. Kurssille tullessaan osallistuja ei tarvitse aiempaa kokemusta koodauksesta.

Koulutuksen sisältö

  • Anaconda-paketin asentaminen (sisältää Python-tulkin, ohjelmointiympäristön ja datojen analysoinnissa tarvittavat ohjelmakirjastot)
  • Pythonin opiskelua kuvailevia analyysimenetelmiä kerraten
  • visualisointi
  • aikasarjat
  • kurkistus ennustavan analytiikan ja koneoppimisen malleihin 
Koulutuksen päätteeksi osallistujalla on valmiudet analysoida datoja Pythonilla ja esittää tulokset julkaisukelpoisena grafiikkana. Ennen koulutusta osallistujille lähetetään esitietolomake, jotta heidän lähtötaso voidaan huomioida koulutuksessa.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu kenelle tahansa data-analytiikasta kiinnostuneelle. Aiempi taulukkolaskentaosaaminen ja tilastollisten menetelmien tuntemus helpottavat oppimista. Aiempaa kokemusta koodauksesta ei tarvita.
 
Tutustu myös Power BI:n perusteet -koulutukseen.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Haaga-Helia ammattikorkeakoulun lehtori Aki Taanila.
Taanilalla on kokemusta erilaisista oppilaitoksista ja koulutustilanteista usean vuoden ajalta.

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta on 790,00 € (+ alv 24 %) päivä/osallistuja. Koulutuksen hinta sisältää lähiopetuksen, materiaalin, ohjauksen ja palautteen sekä aamukahvin ja lounaan.

Koulutuksen aikataulu ja ilmoittautuminen

Aika: Torstaina 5.11. klo 10-17. HUOM. Koulutus voidaan tarvittaessa järjestää virtuaalisena, mikäli tilanne niin vaatii. Tässä tapauksessa koulutus jaetaan kahteen osioon: ensimmäinen osio (3 h) on 5.11. klo 9-12 ja toinen osio (3 h) viikon kuluttua 12.11. klo 9-12.
Paikka: Haaga-Helian Pasilan toimipiste, Ratapihantie 13, 00520 Helsinki. 

Ilmoittautuminen on sitova.

Koulutus toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on tarvittava määrä. Vahvistamme koulutuksen toteutumisen viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Koulutus laskutetaan yhdessä erässä ennen koulutuksen alkua. Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Peruutuksen tapahtuessa alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen aloitusta, veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli koulutusta ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko koulutuksen hinnan.

Koulutus voidaan toteuttaa myös yrityskohtaisena toteutuksena. Kysy tarjousta tiimi-/yrityskohtaisista valmennuksista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!