Olet täällä

Järjestyksessään 13. Yrittäjyyskasvatuspäivät järjestetään Helsingissä ke-to 2. - 3.10.2019 Haaga-Helian Pasilan kampuksella

Järjestyksessään 13. Yrittäjyyskasvatuspäivät järjestetään Helsingissä ke-to 2. - 3.10.2019 Haaga-Helian Pasilan kampuksella

Yrittäjyyskasvatuspäivien pääteemana on Yrittäjyyskasvatuksen kaari – lapsuudesta tulevaisuuden työhön ja yrittäjäksi: Pääteemaa tarkastellaan metakompetenssien, kestävän kehityksen ja kokemuksellisen oppimisen kautta.

  • Tapahtuman pääpuhujia ovat professorit Sirje Ustav Virosta, Daniele Morselli Italiasta ja European Entrepreneurship Education Award –palkinnon voittajaUlla Hytti Suomesta.
  • Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Haaga-Helia ammattikorkeakoulu ja Helsingin yliopiston taloustieteen osasto.
  • Yrittäjyyskasvatuspäivät on suunnattu niin tutkijoille, opettajille, yritystoiminnan kehittäjille ja kaikille yrittäjyyskasvatuksen ja yrittäjyyden parissa toimiville ja näistä teemoista kiinnostuneille.
  • Ohjelmassa on key note -esitysten lisäksi 44 tutkimus- tai case esittelyä ja kolme mielenkiintoista työpajaa: Tulevaisuuden yrittäjyysosaaminen työpaja, Pikkuyrittäjät työpaja ja Korkeakoulujen yrittäjyysosaamisen AHOT- ja opinnollistamistyöpaja.
  • Tiistaipäivän iltaohjelma Helsinki Think Companyn Meilahden tapahtumatorilla
  • Pre-ohjelmana tutkimustyöpaja ti 1.10.2019.

Tervetuloa mukaan yrittäjyyden ja yrittäjyyskasvatuksen maailmaan!

Lisätietoja: yktt2019@haaga-helia.fi  

 

 

Yhteistyössä: Haaga-Helia ammmattikorkeakoulu ja Helsingin yliopisto/Taloustieteen osasto