Olet täällä

Call for Papers

Call for Papers

13. Yrittäjyyskasvatuspäivät järjestetään Helsingissä Haaga-Helian Pasilan kampuksella ke 2.10. – to 3.10.2019

Information in English: Call for Papers (PDF)

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Haaga-Helia ammattikorkeakoulu ja Helsingin yliopiston taloustieteen laitos. YKTT2019 Yrittäjyyskasvatuspäivien pääteemana on yrittäjyyskasvatuksen kaari – lapsuudesta tulevaisuuden työhön ja yrittäjäksi. Pääteemaa tarkastellaan metakompetenssien, kokemuksellisen oppimisen ja kestävän kehityksen kautta.

Tapahtuman pääpuhujia ovat professorit Sirje Ustav Virosta, Daniele Morselli Italiasta ja European Entrepreneurship Education Award –palkinnon voittaja Ulla Hytti.  

Yrittäjyyskasvatuspäivien kantavana ajatuksena on edistää uusimman tieteellisen tutkimuksen ja käytännön vuoropuhelua tuomalla tutkimus ja käytännön case esimerkit lähelle koulutuksen ja yrityselämän rajapintaa. Yrittäjyyskasvatuspäivät toimivat myös ns. matalan kynnyksen tutkimuskonferenssina alkaville tutkijoille. Toivomme tapahtuman tuovan yhteen laajan ja monitieteisen osallistujaryhmän. Yrittäjyyskasvatuspäiville voi jättää abstrakteja tutkimuspapereiden, väitöskirjojen ja väitöskirjasuunnitelmien sekä hanke- ja case –esitysten pohjalta viiteen eri teemaryhmään:

1. Yrittäjyysosaaminen ja tulevaisuuden osaamistarpeet

2. Yrittäjyyskasvatuksen pedagogiikka ja kokemuksellisuus

3. Yrittäjämäinen toimintakulttuuri koulutusympäristöissä     

4. Yrittäjyyteen kasvamisen erilaiset kontekstit

5. Yrittäjyyskasvatus ja kestävä kehitys  

Tärkeät päivämäärät:

su 19.5.2019 abstraktien jättö HUOM: Abstraktien jättöaikaa on pidennetty alkuperäisestä jättöpäivästä.

pe 14.6.2019 Ilmoitus abstraktin hyväksymisestä

ma 2.9.2019 Tutkimuspaperin jättö, sähköpostitse yktt2019@haaga-helia.fi
HUOM: Tutkimuspaperien jättöaikaa on pidennetty alkuperäisestä 30.8.

Abstraktien pohjalta kootaan sähköisessä muodossa julkaistava abstraktikirja YKTT2019. Lisäksi valituista tutkimuspapereista kootaan sähköinen Conference proceedings -julkaisu. Katso abstraktin ja tutkimuspaperin kirjoitusohjeet etusivuilta.

Tapahtumaan voi osallistua myös ilman omaa esitystä ja tulla mukaan kuuntelemaan mielenkiintoisia esityksiä, osallistumaan työpajoihin, tapaamaan tuttuja ja verkostoitumaan uusien tuttavuuksien kanssa. Lisätietoja ilmoittautumisesta päivitetään toukokuun puolivälissä.

Yrittäjyyskasvatuspäivien yhteydessä järjestetään tutkimustyöpaja tiistaina 1.10.2019 – seuraa tutkimusseuran verkkosivuilta.

Lämpimästi tervetuloa! Nähdään Helsingissä!

Lisätietoja:

Tarja Römer-Paakkanen (tarja.romer-paakkanen@haaga-helia.fi; 0500 981 393)

yktt2019@haaga-helia.fi  

www.haaga-helia.fi/yrittajyyskasvatuspaivat