Olet täällä

Yhteistyökumppanit juhlistivat 10-vuotiasta Haaga-Heliaa

08.09.2017
Yhteistyökumppanit juhlistivat 10-vuotiasta Haaga-Heliaa

Haagan kampuksella juhlistettiin Haaga-Helian 10-vuotisjuhlia yhdessä partnereiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa torstaina 7.9. Juhlaillallisella on läsnä runsaat sata kutsuvierasta. Illan upeista tarjoiluista ja järjestelyistä vastasivat Haagan restonomi-opiskelijat.

Tilaisuuden avasi Haaga-Helian hallituksen puheenjohtaja Matti Niemi, joka kertasi Haaga-Helian 10-vuotisen historian tärkeimmät etapit.

Rehtori Teemu Kokko totesi juhlapuheessaan, että Suomen ensimmäinen korkeakouluyhdistyminen tapahtui ennätysnopeasti.
- Yhdistymispäätöksestä kahdeksan kuukauden kuluttua Suomen ensimmäisen korkeakouluyhdistymisen rakkauslapsi Haaga-Helia aloitti toimintansa, Teemu totesi.

Onnistuneen yhdistymisen resepti löytyi selkeästä visiosta, ennakkoluulottomasta asenteesta, kovasta työnteosta ja toiminnallisesta ripeydestä, kaikki piirteitä, jotka Teemun mukaan kuvaavat hyvin myös tämän päivän Haaga-Heliaa.

- Haaga-Helia ei voisi olla sellainen, kun se on ilman teitä. Yhteistyö opetus- ja kulttuuriministeriön kanssa on luottamuksellista ja avointa. Yritysten kanssa teemme monipuolista yhteistyötä. Pääkaupunkiseudun korkeakoulujen kanssa teemme kiinteätä yhteistyötä ja aivan erityisesti tuo yhteistyö on tiivistynyt Laurean ja Metropolian kanssa, Teemu kiitti puheessaan illallisvieraita..