Olet täällä

WIN3 – opiskelija-työelämä-korkeakoulu –seminaarit Pasilassa

12.10.2017
WIN3 – opiskelija-työelämä-korkeakoulu –seminaarit Pasilassa

Keskiviikkona ja torstaina 11.-12.10. pidettiin Verkkovirta-hankkeen päätösseminaari ja sen seuraajan Toteemi-hankkeen aloitusseminaari Haaga-Helian Pasilan kampuksella. Verkkovirta-hankkeessa kehitettiin vuosina 2015-2017 uusia malleja työn opinnollistamiseen. Seminaarissa kuultiin McDonald’s Finlandin henkilöstöjohtaja Maarit Latvalan ajatuksia työelämälähtöisestä opinnollistamisesta sekä OKM:n Petri Haltian puheenvuoro korkeakoulutuksen kärkihankkeista.

Iltapäivällä osahankkeet esittelivät tuloksiaan posterisessioissa, ja seminaari päättyi iltatilaisuuteen, jossa julkistettiin hankkeen julkaisu Kolme kulmaa opinnollistamiseen – Opas opinnollistamisen ratkaisuista, työkaluista ja vinkeistä, joka antaa monipuolisen kuvan työn opinnollistamisen nykyisestä tilanteesta.

Torstaina oli vuorossa Toteemi-hankkeen aloitusseminaari, jossa luotiin katsaus hankkeeseen ja sen osatoteutuksiin. Toteemissa luodaan rakenteita ja toimintatapoja vahvistamaan korkeakouluopiskelijoiden työllistyvyyttä ja jalostetaan edelleen Verkkovirta-hankkeen käynnistämiä teemoja.

Aamupäivällä seminaarissa kuultiin innostavia puheenvuoroja yritysten korkeakouluyhteistyöstä Mervi Angerma-Niittylältä Kaupan liitosta ja Markku Kiviseltä Satakunnan Yrittäjistä. Osahankkeet esittelivät omia suunnitelmiaan iltapäivällä.

Hankkeiden projektipäällikkönä toimii Hannu Kotila Haaga-Heliasta.