Olet täällä

Tervetuloa kirjastoon, uudet opiskelijat!

10.01.2019
Tervetuloa kirjastoon, uudet opiskelijat!

Tervetuloa opiskelemaan Haaga-Heliaan ja käyttämään kirjastoa! Saat meiltä luotettavaa ja tutkittua tietoa, sekä painettuna että sähköisenä. Voit työskennellä ja lukea kirjastossa. Henkilökunnalta saat apua kirjaston käytössä ja tiedonhaussa.

Ensimmäiseksi sinun kannattaa hankkia kirjastokortti. Voit hakea sitä etukäteen verkossa ja noutaa sitten kortin kirjastosta. Muista ottaa mukaan henkilöllisyystodistus. Kirjastokortti on henkilökohtainen ja se on esitettävä lainattaessa.

Jokaisella kampuksella on kirjasto ja niiden aukioloajat voit tarkistaa HH Finnan etusivulta. Asiakaspalveluaikojen lisäksi meillä on käytössä omatoimikirjastot Haagassa, Malmilla, Pasilassa ja Porvoossa. Omatoimiaikana voit asioida kirjastossa itsenäisesti, vaikka henkilökuntaa ei ole paikalla. Voit lainata ja palauttaa automaatilla sekä noutaa varauksia, mikäli sinulla on käytössä itsepalveluvaraukset. Pasilan omatoimikirjastoon tarvitset kulkukortin ja Haagan omatoimikirjastoon Flexim-avaimen, jonka saat vahtimestareilta 10 euron panttia vastaan.

HH Finna on verkkokirjastomme, jossa voit mm. etsiä tietoa, varata kirjoja ja uusia lainasi. Haaga-Helian opiskelijat kirjautuvat verkkokirjastoon Haaga-Helian verkkotunnuksilla, mikä antaa oikeuden e-aineistojen käyttöön myös kotoa. Muista ensimmäisellä kirjautumiskerralla liittää kirjastokorttisi omaan tiliisi, jotta saat näkyviin omat tietosi, lainasi ja varauksesi. Omissa tiedoissasi on mobiilikirjastokortti, jota voit käyttää lainaamiseen samalla tavalla kuin fyysistä kirjastokorttiasikin. Voit ottaa mobiilikirjastokortista kuvakaappauksen, jolloin se on aina helposti käytettävissäsi. Muista pitää sekä fyysinen kirjastokorttisi että mahdollinen kuva mobiilikortista hyvässä tallessa.

Kirjaston henkilökunta auttaa sinua mielellään. Tervetuloa asioimaan!

Seuraa meitä Instagramissa.

Kevennyksenä voit tutustua kirjaston ASMR-videoon: