Tervetuloa kirjastoon, uudet opiskelijat!

Tervetuloa opiskelemaan Haaga-Heliaan ja käyttämään kirjastoa! Saat meiltä luotettavaa ja tutkittua tietoa, sekä painettuna että sähköisenä. Voit työskennellä ja lukea kirjastossa. Henkilökunnalta saat apua kirjaston käytössä ja tiedonhaussa.

Viisi opiskelijaa kulkee nauraen yhdessä
Uutinen

Body

Jokaisella kampuksella on kirjasto ja niiden aukioloajat voit tarkistaa HH Finnan etusivulta. Asiakaspalveluaikojen lisäksi meillä on käytössä omatoimikirjastot Haagassa, Malmilla, Pasilassa ja Porvoossa. Omatoimiaikana voit asioida kirjastossa itsenäisesti, vaikka henkilökuntaa ei ole paikalla. Voit lainata ja palauttaa automaatilla sekä noutaa varauksia. Haagan omatoimikirjastoon tarvitset Flexim-avaimen, jonka saat vahtimestareilta 10 euron panttia vastaan.


HH Finna on verkkokirjastomme, jossa voit mm. etsiä tietoa, varata kirjoja ja uusia lainasi. Haaga-Helian opiskelijat kirjautuvat verkkokirjastoon Haaga-Helian verkkotunnuksilla, mikä antaa oikeuden e-aineistojen käyttöön myös kotoa.


Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian kirjastoilla on yhteiset painetut kokoelmat. Löydät kaikkien kolmen kirjaston kirjat HH Finnasta ja voit varata niitä omaan kirjastoosi. Voit palauttaa lainasi mihin tahansa Haaga-Helian, Laurean tai Metropolian kirjastoon.


Kirjaston henkilökunta auttaa sinua mielellään ongelmissa. Tervetuloa asioimaan!


Seuraa meitä Instagramissa.