Olet täällä

Talenomista Haaga-Helian uusi partneriyritys

17.12.2019
Talenomista Haaga-Helian uusi partneriyritys

Talenom on Oulussa 1972 perustettu taloushallinnon palvelutalo. Yritys tarjoaa tilitoimistopalveluiden lisäksi liiketoimintaa tukevia juridiikkaan, verotukseen ja talouteen liittyviä neuvontapalveluita.

Talenomin liikevaihto on ollut viime vuosina tasaisessa kasvussa ja yritys onkin vahvistanut paikkansa yhtenä Suomen suurimmista tilitoimistoista. Talenom on myös ensimmäinen tilitoimisto, joka on saanut Green Office -sertifikaatin.

Talenom ja Haaga-Helia allekirjoittivat partneriyhteistyösopimuksen 17.12. Tilaisuudessa olivat paikalla Talenomin myyntijohtaja Mika Musturi, Controller Teemu Tuovinen, Haaga-Helian rehtori Teemu Kokko, asiakkuuspäälliköt Riku Korosuo ja Harriet Lindeberg-Saapunki.

Haaga-Helia kiinnosti yhteistyökumppanina sen hyvien työelämäyhteyksien ansiosta.

- Olemme saaneet Haaga-Heliasta hyvän kuvan yrityksessämme työskentelevien opiskelijoiden kautta, jotka ovat tuoneet esille erilaisia yhteistyömahdollisuuksia oppilaitoksen kanssa, Musturi kertoo.

- Lisäksi Haaga-Helia toi vahvasti esille, että oppilaitos toivoo yhteistyön kautta saavansa vastavuoroisesti meiltä ideoita koulutustarjontansa kehittämiseen, jotta ne vastaisivat yhä paremmin muuttuvan työelämän tarpeita. Koimme, että yhteistyö oli kaksisuuntainen, jossa molemmat osapuolet hyötyvät, Musturi tiivistää.