Olet täällä

Syksyn yhteishaku alkaa – Päivitä osaamisesi työn ohessa

04.09.2019
Syksyn yhteishaku alkaa – Päivitä osaamisesi työn ohessa

Kaipaatko uusia mahdollisuuksia työelämässä? Haluatko jatkaa opintojasi, päivittää osaamistasi tai hankkia kokonaan uuden tutkinnon?

Haaga-Helian Master-opinnot voit räätälöidä vastaamaan kaikkia työurasi tarpeita. Voit suorittaa opinnot joustavasti työn ohessa ja samalla kehittyä laaja-alaisena asiantuntijana.

Master-opinnot suoritetaan tiiviissä yhteistyössä työelämän kanssa. Koulutus koostuu monialaisista opinnoista sekä aidoista työelämäprojekteista, joten pääset soveltamaan osaamistasi työelämässä jo opintojen aikana. Voit hakea Master-opintoihin, jos sinulla on jo korkeakoulututkinto ja olet ollut soveltuvissa työtehtävissä vähintään kolmen vuoden ajan tutkinnon suorittamisen jälkeen.

Hae mukaan Master-koulutuksiin

Voit hakea mukaan Master-koulutuksiimme syksyn yhteishaussa 4.–18.9. Suomenkielisistä koulutuksista on tarjolla toimittajille ja viestintäammattilaisille tarkoitettu Uudistuvan journalismin koulutus.

Samaan aikaan haussa on myös kolme englanninkielistä Master-koulutusohjelmaa: Leading Business Transformation, Business Technologies ja Aviation and Tourism Business. Koulutusohjelmista löytyy suuntautumisvaihtoehdot niin myynnin, markkinoinnin ja viestinnän, HR:n ja johtamisen, ICT:n sekä matkailun ammattilaisille.

Haaga-Helian englanninkieliset ohjelmat eivät ole mukana yhteishaussa, joten niitä varten tulee täyttää oma hakulomake opintopolussa.

Avoin korkeakoulu

Opiskelu avoimessa ammattikorkeakoulussa sopii sinulle, jos aiot pyrkiä Haaga-Helian tutkintokoulutukseen, haluat päivittää asiantuntijuuttasi tai haluat laajentaa osaamistasi uusille alueille. AMK:n opinnot on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat kehittää liike-elämän, palveluelinkeinojen tai tietojenkäsittelyn osaamistaan.

Täydennyskoulutus

Laajasta ja monipuolisesta avoimien koulutusten tarjonnasta löydät lyhytkestoisia ja pidempiä koulutuksia ja kursseja, joiden avulla kehität nykyistä tietotaitoasi tai valtaat uusia osaamisalueita. Haaga-Helia tarjoaa myös räätälöityjä valmennus- ja konsultointiratkaisuja yrityksille ja muille organisaatioille.

Syksyn yhteishaussa on mukana myös AMK-tason koulutuksia mm. liiketalouden, myyntityön, tietojenkäsittelyn ja matkailun aloilla. Voit tutustua kaikkiin koulutuksiin sivuillamme haaga-helia.fi/hakijalle.