Olet täällä

Suvi Mannosesta Haaga-Helian vuoden alumni

12.05.2014
Suvi Mannosesta Haaga-Helian vuoden alumni

Ravintola Pörssissä perjantaina 9.5. vietettyyn alumnigaalaan osallistui 160 vierasta. Mukana oli alumnien lisäksi opettajia ja muuta henkilökuntaa. Illan juontajana toimi Anne Nurminen, Haaga-Helian alumni vuodelta 2010.

Upean illan aikana nautittiin hyvästä ruuasta ja musiikista, kuultiin opiskelijakunta HELGAn puheenjohtajan Maria Outisen tervehdys alumneille, sekä naurettiin alumnimme Risto Leppäsen stand up - taikuriesitykselle. Laulettiinpa illan aikana akateemiseen tyyliin muutama juomalaulukin.

Juhlan kruunasi Suvi Mannosen nimeäminen Haaga-Helian vuoden 2014 alumniksi. Suvi on Haaga-Helian kaikkien aikojen kolmas vuoden alumni. Suvi on valmistunut matkailun koulutusohjelmasta Porvoosta vuonna 2011. Vuoden alumniksi hänet valittiin aktiivisen Porvoon Campus -yhteistyön takia. Hän on toiminut valmistumisensa jälkeen erilaisten opiskelijaprojektien toimeksiantajana, sekä käynyt luennoimassa ja jakamassa asiantuntijuuttaan nykyopiskeljoille.

Kiitospuheessaan Suvi mainitsi olevansa erittäin otettu palkinnosta ja tuntevansa itsensä melkein kuin Oscar-gaalassa palkituksi.

Kiitos, Suvi, panoksestasi Haaga-Helian hyväksi. Lämmin kiitos myös kaikille gaalaan osallistuneille!

Kuvassa vas.: opettaja Chryssa Skodra, vuoden alumni Suvi Mannonen, lehtori Pia Kiviaho-Kallio.

Teksti: Teemu Hentunen
Kuva: Antti Tuomela