Olet täällä

Smile Henkilöstöpalveluista Haaga-Helian uusi yrityspartneri

25.10.2017
Smile Henkilöstöpalveluista Haaga-Helian uusi yrityspartneri

Haaga-Helia ja Smile Henkilöstöpalvelut Oy solmivat partnerisopimuksen keskiviikkona 25.10.2017. Yhteistyön tavoitteena on opiskelijoiden työn ja opintojen yhdistäminen ja opinnollistamisen kehittäminen niin, että esimerkiksi harjoittelun voisi tehdä vuokratyösuhteessa.  

Smile Henkilöstöpalvelut on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys, joka työllistää 85 omaa työntekijää ja maksaa palkan noin 6 500 työntekijälle kuukausittain ollen samalla yksi suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä Suomessa. Toimipisteitä on 14, joista pohjoisin sijaitsee Rovaniemellä. Yrityksen odotettu liikevaihto vuonna 2017 on 70–80 miljoonaa euroa, ja sen kasvunäkymät ovat hyvät.

Sopimuksen allekirjoittivat Smile Henkilöstöpalveluista markkinointijohtaja Juspe Laakso ja Haaga-Heliasta rehtori Teemu Kokko. Tilaisuudessa olivat läsnä myös Smile Henkilöstöpalveluiden koulutuksen toimialajohtaja Mikko Törmä sekä Haaga-Heliasta asiakkuuspäällikkö Timo Lampikoski. Yhteistyön partnerimanagerina toimii Haaga-Helian yliopettaja Martin Stenberg.