Olet täällä

Sampo-konserniin kuuluva Mandatum Life on kiinnostunut rekrytoimaan lisää Haaga-Heliasta valmistuvia

02.07.2019
Sampo-konserniin kuuluva Mandatum Life on kiinnostunut rekrytoimaan lisää Haaga-Heliasta valmistuvia

Haaga-Helian uusin yrityspartneri Mandatum Life on sijoitussidonnaisia vakuutuksia ja niihin liittyvää varainhoitoa, henkilövakuutuksia ja yritysten eläke- ja palkitsemisratkaisuja sekä niihin liittyvää konsultointia tarjoava finanssiyhtiö.

Yrityksessä mietittiin lähitulevaisuuden rekrytointitarpeita ja päädyttiin lopulta siihen, että se haluaisi saada palvelukseensa jatkossa entistä enemmän haagahelialaisia niin harjoitteluun kuin vakituisiin työsuhteisiinkin valmistumisen jälkeen. Erityisesti yritys on kiinnostunut saamaan myynnin ja digitalouden koulutusohjelmien opiskelijoita. Yli 500 henkeä työllistävä yritys toimii Suomen lisäksi Baltiassa, Luxemburgissa ja Ruotsissa.

”Se tapa, miten Haaga-Heliassa tehdään innovatiivisesti yhteistyötä yritysten kanssa vakuutti”, kertoo Haaga-Helian SalesLabiin aiemmin tutustunut HR Partner Anne Höckerstedt. ”Myynti- ja IT-organisaatioiden esimiesten kanssa on jo käyty keskusteluja partneriyhteistyön mahdollisuuksista ja he odottavat innolla alkavaa syksyä ja konkreettisen tekemisen aloittamista opintojaksoilla”, lisää työnantajamielikuvasta vastaava henkilöstöasiantuntija Joanna Kivi.

Allekirjoitustilaisuudessa olivat mukana Haaga-Helian puolesta rehtori Teemu Kokko ja asiakkuuspäällikkö Riku Korosuo.