Olet täällä

Pohjoismaista yhteistyötä Porvoon kampuksella

09.11.2017
Pohjoismaista yhteistyötä Porvoon kampuksella

Haaga-Helia Porvoon kampukselle saapuu 13-17.11 viikon ajaksi 60 kansainvälistä opiskelijaa työskentelemään yhdessä paikallisten toimeksiantajien kanssa. Opiskelijoiden tehtävänä on keksiä uusia palveludeoita ja tästä juontuukin nimi Nordic Ideation Camp. Projekti päättyy perjantaina 17. 11 klo 10.00-13:00 tulosten esittelyllä kampuksen aulassa, johon kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita.

Vieraita saapuu sekä tanskalaisesta CPH Business-, että virolaisesta Estonian Business School oppilaitoksesta.  Projektin toimeksiantajia ovat Strömfors Outdoor Factory, Porvoon Lääkärikeskus ja kehitteillä oleva Helsinki East brändi. Projekti on saanut Nordplus-rahoitusta, Pohjoismaiden ministerineuvoston ojelmasta.

– Meillä ohjaajilla on ollut mahdollisuus vierailla projektipartnereiden luona vuoden ajan ja kehittää yhteistä pedagogista otetta, kertoo lehtori Marika Alhonen Haaga-Helia ammattikorkeakoulusta. – Ensi vuonna Nordic Ideation Camp tapahtuu Kööpenhaminassa ja meidän opiskelijoilla on silloin mahdollisuus matkustaa sinne, hän jatkaa.

Opiskelijat työskentelevät virtuaalisissa tiimeissä viikon verran ennen kuin saapuvat Porvooseen. Näin  he pystyvät tutustumaan toisiinsa ja toimeksiantajaan, oppivat hyödyntämään digitaalisia työkaluja ja hankkimaan pohjatietoa etukäteen. Porvoossa ollessaan opiskelijat työskentelevät intensiivisesti moderneja palvelumuotoilun työkaluja hyödyntämällä: hankkivat asiakasymmärrystä, testaavat ideoitaan ja rakentavat niistä prototyyppejä.

Lisätietoja:
Marika Alhonen, lehtori, Haaga-Helia Ammattikorkeakoulu, Porvoon kampus, marika.alhonen@haaga-helia.fi, puh. 050 3025358

Nordic Ideation Campia voi seurata seuraavissa kanavissa:
Nordic Ideation Camp 2017 Facebook: https://www.facebook.com/nic.porvoo/
Nordic Ideation Camp Instagram: https://www.instagram.com/nordic_ideation_camp/