Olet täällä

Pepin päivä Haaga-Helian rehtorina

12.10.2018
Pepin päivä Haaga-Helian rehtorina

Torstaina 11.10. vietettiin kansainvälistä Tyttöjen päivää. Girls Takeover -tempauksessa yhteiskunnan johtopaikoilla olevat tekevät yhden päivän ajaksi tilaa tytöille, ja tempauksen hengessä myös Haaga-Helia pestasi 11-vuotiaan Peppi Kortesalmen rehtori Teemu Kokon paikalle. Päivän aikana Peppi pääsi seuraamaan, millaista rehtorin työ ammattikorkeakoulussa on ja tutustumaan Pasilan kampukseen.

Päivä alkoi aamukahvilla rehtorin työhuoneessa, jossa Kokko kertoi Pepille työstään ja tulevan päivän aikatauluista. Aamiaispöydästä siirryttiin palvelujen kehittämisohjelman valmistelukokoukseen, jonka Peppi avasi esittäytymällä kokouksen osallistujille. Ennen lounasta oli vuorossa vielä tutustumiskierros Pasilan kampukseen hankekoordinaattori Jonna Pääkkösen johdolla. Lounaan jälkeen lehtori Heikki Hietala esitteli Pepille Haaga-Helian 3D-tulostusmahdollisuuksia.

Iltapäivällä Peppi osallistui tilaisuuteen, jossa palkittiin haagahelialaisten keskuudestaan valitsemia Innostavia kollegoita. Nuori rehtori onnitteli palkittuja ojentamalla heille palkintokuoret, joissa oli lahjakortti sekä kunkin palkitun kollegoiltaan saamat palautteet tulostettuna. Palautteissa toistuivat maininnat palkittujen iloisesta ja positiivisesta asenteesta sekä kannustavuudesta kollegoita kohtaan. Samaa mieltä on myös Peppi, joka kirjoitti haagahelialaisille ajatuksiaan aiheesta: ”Innostava kaveri on ystävällinen, luotettava, rehellinen ja jakaa muille positiivista ilmapiiriä!”

Päivän päätteeksi Teemu Kokko kiitti Peppiä hyvästä työstä rehtorina ja toivotti hänelle onnea opintoihin. Haaga-Helia aikoo myös tulevina Tyttöjen päivinä tarjota tytölle mahdollisuuden tutustua ammattikorkeakoulun rehtorin tehtävään ja haastaa kaikki Suomen ammattikorkeakoulut tekemään samoin!

Teksti ja kuvat: Riikka Koskela