Olet täällä

Opiskelijat kutsuvat yritykset yhteistyöhön Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen kanssa

10.03.2014
Opiskelijat kutsuvat yritykset yhteistyöhön Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen kanssa

HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulun mainonnan ja yritysviestinnän opiskelijat suunnittelivat Me yhdessä -kampanjan, joka rohkaisee ja haastaa yrityksiä vastuulliseen yhteistyöhön Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen kanssa. Opiskelijat kertovat yritysten kestävistä valinnoista innostavia tarinoita, joille kampanja tuo näkyvyyttä ja voimaa.

Me yhdessä -kampanja kertoo ja levittää tarinoita vastuullisuudesta

Me yhdessä -kampanjan tavoite on houkutella yrityksiä käyttämään Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen palveluja. HAAGA-HELIAn mainonnan ja yritysviestinnän opiskelijat laativat yritysten ja Kierrätyskeskuksen välisestä vastuullisesta yhteistyöstä tarinoita, jotka nostavat esiin toiminnan iloiset tulokset ja elävät merkitykset. Tarinat leviävät suurelle yleisölle kampanjan monissa kanavissa.

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus on oiva kumppani yrityksille

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus tarjoaa yrityksille palveluita, jotka avaavat monipuolisesti mahdollisuuksia vastuullisiin valintoihin. Näprän kädentaitopajassa voi rentoutua työporukalla luomalla uutta kierrätysmateriaaleista. Koulutuspalvelu Tuuma antaa ideoita ja välineitä ympäristötekoihin. Ja tietenkin yritys voi sisustaa vaikka koko toimistonsa hankkimalla käytetyt toimistokalusteet. Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus ottaa myös vastaan yrityksen tarpeettomaksi käyneitä kalusteita.

Antoisaa kampanjatyötä opiskelijoille

HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulun mainonnan ja yritysviestinnän opiskelijat suunnittelivat Me yhdessä -kampanjan ja tuottavat kaikki sen kampanjamateriaalit. Kampanjatyöstä opiskelijat saavat arvokkaan kokemuksen mainos-, viestintä- ja media-alan työtehtävistä.

”On hienoa tehdä oikeaa kampanjaa ja vastuullinen aihe motivoi. Työ on haastavaa, mutta se myös palkitsee ja antaa itsevarmuutta omasta osaamisesta. Vastuullista toimintaa on järkevää tehdä yhdessä, ja siitä kannattaa kertoa yhdessä. Näin tekoihin ja viesteihin saa enemmän voimaa ja vaikuttavuutta”, miettii mainonnan ja yritysviestinnän opiskelija Emmi Korpiola.

Yritykset pääsevät mukaan kampanjaan maksamalla haastemaksun, jota vastaan opiskelijat tuottavat tarinat ja tekevät kampanjatyön. Opiskelijat ohjaavat 20 prosenttia haastemaksusta Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeelle.

Me yhdessä -kampanja käynnistyy 20.3.2014

Lisätietoja Me yhdessä -kampanjasta

Tanja Vesala-Varttala, mainonnan ja yritysviestinnän yliopettaja, HAAGA-HELIA, tanja.vesala-varttala(at)haaga-helia.fi, puh. 050 3100 715

 

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus on yleishyödyllinen, voittoa tavoittelematon yritys, joka luo mahdollisuuksia ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviin tekoihin. HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa.