Olet täällä

Opiskele syksyllä ohjelmoinnin osaajaksi – Ilmoittautuminen Haaga-Helian AMKoodari-opintoihin käynnistyy 25.7.

22.07.2020
Opiskele syksyllä ohjelmoinnin osaajaksi – Ilmoittautuminen Haaga-Helian AMKoodari-opintoihin käynnistyy 25.7.

Haluatko oppia tulevaisuuden ammatin, päivittää osaamistasi, vaihtaa uraa tai muuten vain kehittää osaamistasi luontaisen luovuutesi pohjalta?

Maksuttomat AMKoodari-opinnot ovat hyvä startti ohjelmointialasta kiinnostuneille ja koodarin työstä haaveileville. Opintojaksot toteutetaan verkko-opetuksena, joten voit suorittaa niitä kätevästi ajasta ja paikasta riippumatta oman työsi ohella tai täyspäiväisenä opiskelijana.

Ilmoittautuminen Haaga-Helian maksuttomiin AMKoodari-opintoihin alkaa lauantaina 25.7. klo 8.00. Hakuaika on käynnissä 9.8.2020 asti. Takaamme paikan 100 ensimmäiselle ilmoittautuneelle.

Opinnot alkavat syksyllä 2020.

Ilmoittautuessasi valitset ensisijaisen opintopolun, jota voit halutessasi täydentää muiden opintopolkujen tai AMKoodari-opintoja tarjoavien oppilaitosten opinnoilla.

Voit valita neljästä erilaisesta opintopolusta:

Koulutus on suunnattu kaikentasoisille koodauksen opettelusta kiinnostuneille. Voit ilmoittautua mukaan opintoihin, mikäli et ole korkeakoulussa tutkinto-opiskelijana.

AMkoodari-opinnot eivät johda tutkintoon, eivätkö oikeuta opiskelijaetuuksiin.

AMKoodari on viiden ammattikorkeakoulun (Haaga-Helia, Metropolia, Laurea, Xamk ja Hamk) yhteinen koulutushanke, jolla pyritään vastaamaan ohjelmistoalan kipeään osaajapulaan.

Tutustu tarkemmin opintopolkuihin, niiden kohderyhmiin sekä ennakkovaatimuksiin ja ilmoittaudu mukaan

Amkoodari.fi