Olet täällä

Omatoimikirjaston kulkukortti Pasilassa

14.01.2020
Omatoimikirjaston kulkukortti Pasilassa

Haaga-Helian opiskelijoilla on pääsy kulkukortilla Pasilan toimipisteen kirjastoon arkisin klo 7.30 -21.15 ja lauantaisin klo 8.00 -15.30. Kirjastovirkailijat ovat paikalla kirjaston aukioloaikoina.

Kulkukortin voi lunastaa Pasilan kirjastosta 20 €:n panttia vastaan. Maksu vain käteisellä. Kulkukortti aktivoidaan Pasilan Infossa. Kulkukortin aktivoijalla täytyy olla mukanaan voimassa oleva opiskelijakortti tai opiskelijatodistus sekä kuvallinen henkilöllisyystodistus.

Kulkukortilla kirjastoon pääsee kirjaston pääovesta. Kulkukortin haltija ei saa päästää kirjastoon muita asiakkaita. Talosta on poistuttava arkisin viimeistään klo 21.30 ja lauantaisin klo 15.30. Tiloissa on kameravalvonta.

Kirjat lainataan ja palautetaan automaateilla. Asiakas voi halutessaan myös noutaa kirjavarauksensa itsepalveluhyllystä ja lainata automaatilla. Kirjaston lukusalit, ryhmätyötilat ja laitteet ovat kulkukortin lunastaneiden asiakkaiden käytössä.

Mahdollisissa ongelmatapauksissa on otettava yhteyttä Infoon, puh. 0400 230 404.

Omatoimikirjastoja on myös Haagassa, Malmilla ja Porvoossa.Katso tarkemmat tiedot omatoimiajoista ja kulusta omatoimikirjastoon.