Olet täällä

Miia Toivola on Porvoo Campuksen vuoden alumni

08.05.2017
Miia Toivola on Porvoo Campuksen vuoden alumni

Miia Toivola on valittu Porvoo Campuksen vuoden alumniksi.

Miia opiskeli Porvoon liiketalouden koulutusohjelmassa vuosina 2012-2016.
- Opiskelijana Miia oli aktiivinen ja yhteistyökykyinen toimija, joka hyödytti sekä opiskelijatovereitaan että henkilökuntaa toiminnallaan. Miian mielenkiinto kohdistui erityisesti opiskelijoiden osaamisen hyödyntämiseen opetuksessa ja ohjauksessa ja hän toimikin vertaisohjaajana nuoremmille opiskelijoille heidän kansainvälistyminen markkina-analyysi projekteissa. Miia teki myös opinnäytetyönsä vertaisohjauksesta ja jätti näin hyvän perinnön tuleville opiskelijapolville, toteaa Porvoo Campuksen kampusvastaava, koulutusohjelmajohtaja Reija Anckar.

Miian aktiivisuus ja innovatiivisuus tuli hyvin näkyviin mm. eri tapahtumien järjestämisessä. Hänen johdollaan järjestettiin mm. Alumni-ilta keväällä 2013, joka oli järjestelyjen puolesta menestys ja kokosi paikalle noin 120  talosta valmistunutta tradenomia ja restonomia. Miia on myös tänä vuonna yksi Haaga-Helian markkinointikampanjan "kasvoista".

Miia Toivola oli hyvin kansainvälisesti suuntautunut opiskelija. Hänellä oli kansainvälistä työkokemusta jo ajalta ennen opiskeluja ja opiskelujen aikana hän oli vaihdossa Berliinissä, jonne myös palasi opinnot suoritettuaan. Miia toimii edelleen aktiivisena linkkinä Porvoo Campuksen ja kansainvälisen liike-elämän välillä.

Lisätietoa: alumnikoordinaattori Eva Loippo-Sännälä, eva.loippo-sannala@haaga-helia.fi