Olet täällä

Me yhdessä -vastuullisuuskampanja herätti kiinnostusta Yritystä Stadiin! -tapahtumassa

19.05.2014
Me yhdessä -vastuullisuuskampanja herätti kiinnostusta Yritystä Stadiin! -tapahtumassa

Helsingin Yrittäjien verkostoitumistapahtuma Yritystä Stadiin! kutsui yrittäjiä Vanhalle Ylioppilastalolle 8.5.2014. HAAGA-HELIAn mainonnan ja yritysviestinnän opiskelijoiden Me yhdessä -vastuullisuuskampanjan messuständillä kävi jatkuva kuhina, ja kampanjaidea kirvoitti paljon positiivisia kommentteja ja yhteydenottopyyntöjä tapahtuman osallistujilta.

Kuva oikealla: Me yhdessä -ständillä jaettiin opiskelijoiden tekemää kampanjamateriaalia.

Me yhdessä -kampanja näkyi vahvasti Helsingin Yrittäjien Yritystä Stadiin! -verkostoitumistapahtumassa. Vastuullisuus ja kestävä kehitys olivat yrityksille selvästi tärkeitä teemoja, ja myös vastuullisuusviestintään oltiin valmiita panostamaan.

 

Kierrätyskeskuksen yrityspalvelut innostivat ideoimaan

Me yhdessä -kampanjaständillä käytiin vilkasta keskustelua eri alojen ja erikokoisten yritysten mahdollisuuksista hyödyntää Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen vastuullisia palveluita.

Kierrätyskeskuksen yrityspalveluista erityisesti tavaroiden vastaanotto ja käytetyt toimistokalusteet herättivät kiinnostusta messukävijöissä. Kierrätyskeskuksen muut yrityksille suunnatut palvelut olivat selvästi tuntemattomampia, joten Me yhdessä -kampanjan levittämä tieto palveluista otettiin innostuneena vastaan.

Messutarjouksena ollut Näprän kädentaitopaja oli monelle yritykselle uusi ja mielenkiintoinen vaihtoehto esimerkiksi työhyvinvointitapahtumaksi. Myös ajatus yhdessä Kierrätyskeskuksen kanssa järjestettävästä kierrätystempauksesta innoitti kävijöitä ideoimaan monenlaisia käytännön toteutuksia.

 

Vastuullisuuskampanjalle uusia kontakteja ja asiakkaita

Me yhdessä -kampanja oli mukana myös tapahtuman päätteeksi ensimmäistä kertaa järjestetyillä Yrityssensseillä. Sensseillä erikokoiset eri alojen yritykset kohtasivat ja etsivät aktiivisesti kontakteja ja kumppaneita. Senssit huipentuivat herkulliseen buffet-illalliseen. Päivän ja illan aikana opiskelijoiden Me yhdessä -kampanja sai lukuisia uusia asiakkaita.

Yritystä Stadiin! on Helsingin Yrittäjien vuosittainen tapahtuma yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille. Torstaina 8.5.2014 jo kahdeksatta kertaa järjestetty tapahtuma houkutteli paikalle noin 1700 kävijää.

 

HAAGA-HELIAn mainonnan ja yritysviestinnän opiskelijat kampanjoivat ahkerasti Vanhalla

Lisätietoja

Tanja Vesala-Varttala
Mainonnan ja yritysviestinnän yliopettaja
tanja.vesala-varttala(at)haaga-helia.fi

Lue lisää Me yhdessä -kampanjasta: www.meyhdessa.fi