Olet täällä

Maija Eklof aloittaa Porvoo Campuksen uutena koulutusohjelmajohtajana ja kampusvastaavana

13.05.2019
Maija Eklof aloittaa Porvoo Campuksen uutena koulutusohjelmajohtajana ja kampusvastaavana

Haaga-Helian Porvoo Campuksen liiketalouden koulutusohjelmajohtajaksi on valittu Maija Eklöf. Hän tulee vastaamaan Aviation Business –koulutusohjelmasta ja liiketalouden monimuotokoulutuksesta sekä työskentelemään kampusvastaavana. Hän aloittaa tehtävässä kesän jälkeen, viimeistään 1.10.2019. 

Maija Eklöf on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri, eMBA sekä sertifioitu coach ja mentori. Hän on tehnyt pitkän uran lentoyhtiöissä eri liiketoiminnoissa ja niiden johtopaikoilla Finnairilla, Etihad Airwaysillä Abu Dhabissa ja viimeksi regionaaliyhtiö Norralla. Tämän lisäksi hän on toiminut toimitusjohtajana henkilöstöjohdon ryhmässä HENRY ry:ssä ja koulutuksia suunnittelevassa ja markkinoivassa Henrietta Oy:ssä. 

Maija on kansainvälisesti kokenut, visionäärinen ihmisjohtaja, joka rakentaa tulevaisuutta ja vie läpi vaativia muutoksia yhdessä ihmisten kanssa. Hänellä on laaja kokemus ja ammattitaito liiketoiminnan kokonaisuuksien, lentoliiketoiminnan, asiakastyöskentelyn sekä asiantuntija-organisaatioiden systemaattisesta johtamisesta kansainvälisissä ympäristöissä. Hän on ollut myös useita kertoja asiantuntijana mukana Porvoo Campuksen Aviation –alan seminaareissa ja kehittämistyössä. 

- Porvoon kampuksella tehty hyvä työ ja kansainvälinen sekä eteenpäin katsova ilmapiiri ovat innostavia. Otan ilolla tämän haasteen vastaan ja yhdessä osaavien asiantuntijoiden kanssa menemme eteenpäin ja rakennamme tulevaisuutta, kommentoi Maija uudesta tilanteestaan.  

Toivotamme Maijan lämpimästi tervetulleeksi Haaga-Heliaan!

Matti Kauppinen
johtaja