Olet täällä

Krea Spring School 2019 – Kansainvälinen asiakaskokemus näkyväksi videotarinan keinoin

11.06.2019
Krea Spring School 2019 – Kansainvälinen asiakaskokemus näkyväksi videotarinan keinoin

Haaga-Helian markkinoinnin ja viestinnän opiskelijoiden Luova toimisto Krea järjesti jo neljäntenä vuonna peräkkäin asiakaskokemuksen kehittämiseen ja videokerrontaan pureutuvan kansainvälisen Krea Spring School – Inspirational Storytelling -viikon yhdessä eurooppalaisten kumppanikorkeakoulujen kanssa. 

Viikon aikana kansainväliset opiskelijatiimit valmentajineen tuottivat uutta asiakasymmärrystä ja inspiroivia videotarinoita asiakasyritykselle, joka oli tänä vuonna pizzeria Via Tribunali. Samalla opiskelijat kehittivät liiketaloudellista, digitaalista ja luovaa osaamistaan – sekä teoriassa että käytännössä.  

Krea Spring School on kansainvälinen ja urbaani yhteiskehittämisen alusta 

Krea Spring School kehittää urbaaneja palvelukokemuksia yhdessä yritysten sekä eri maista ja eri aloilta tulevien opiskelijoiden, opettajien ja brändiasiantuntijoiden kanssa. Keskiössä ovat kansainväliset nuoret korkeakouluopiskelijat, joiden Helsinki-kokemusta analysoidaan ja tuodaan näkyväksi. 

Opiskelijoiden tehtävä on ensin tutkia ja reflektoida asiakaskokemustaan kansainvälisesti orientoituneina kaupunkimatkailijoina, sekä keskenään monikulttuurisissa tiimeissä että yhdessä asiakasyritysten kanssa. Opiskelijatiimien itse tuottamat videotarinat havainnollistavat kokemuksia, odotuksia ja toiveita. Asiakaskokemuksen reflektointi sekä tekemällä oppiminen rikastavat yritysten ja asiakkaiden välistä yhteistyötä ja dialogia, tuottavat uutta asiakasymmärrystä sekä kehittävät digitaalisen tarinankerronnan osaamista. 

 

 

Kansainvälistä yhteistyötä

Krea Spring School järjestettiin Haaga-Helian Pasilan kampuksella 13.-17.5.2019. Kaiken kaikkiaan viikon ohjelmaan ja järjestelyihin osallistui yli 60 opiskelijaa ja valmentajaa. Haaga-Helian lisäksi osallistujat tulivat seuraavista Luova toimisto Krean kumppanikorkeakouluista: Avans (Hollanti), Thomas More (Belgia), Karel de Grote (Belgia), Budapest Business School (Unkari), Howest (Belgia) ja OTH Amberg-Weiden (Saksa). 

Lisäksi monikulttuuristen opiskelijatiimien valmentajina ja sparraajina ahkeroivat Krean luottoalumnit Creative Director Heidi Taina (TBWA\Helsinki) ja videomarkkinointiyrittäjä Thomas Halloran (Ikimedia). 

Lue lisää ja katso opiskelijoiden videotarinat: Krea Spring School – Spotlight on Multicultural Customer Experience

Lisätietoja:
Tanja Vesala-Varttala
markkinoinnin ja viestinnän yliopettaja
Krea-valmentaja