Olet täällä

Juho Salmisesta Haaga-Helian vuoden alumni

19.04.2013
Juho Salmisesta Haaga-Helian vuoden alumni

Valkoisessa salissa perjantaina 19.4.2013 vietettyyn Haaga-Helian alumnigaalaan osallistui 200 vierasta. Upean illan aikana nautittiin hyvästä ruuasta ja musiikista, sekä kuultiin vararehtori Teemu Kokon ja opiskelijakunta HELGAn tervehdykset alumneille. Lisäksi gaalassa muistettiin Haaga-Helian yhteishakukampanjan kasvoina toimineita alumneja Evon Söderlundia, Kalle Ruuskasta ja Nonna Babitzinia.

Juhlan kruunasi Juho Salmisen nimeäminen Haaga-Helian vuoden 2013 alumniksi. Juho on valmistunut viestinnän, nykyisin journalismin, koulutusohjelmasta vuonna 2008. Palkitsemisperusteena oli Juhon erittäin aktiivinen rooli yhteistyössä vanhan koulutusohjelmansa kanssa.

Juho Salminen on toiminut Journalismin koulutusohjelman neuvottelukunnassa jo kaksi kautta ja toimii tällä hetkellä neuvottelukunnan puheenjohtajana. Jo aktiivisuus neuvottelukunnassa on hienoa, mutta lisäksi Juho on ollut uudenlaisen työelämäyhteistyön alullepanija. Tässä yhteistyössä Otavamedian journalistit ja Haaga-Helian opiskelijaryhmä opiskelevat huippujournalistien johdolla yhteisessä opinto-ohjelmassa vuoroin Haaga-Heliassa ja vuoroin Otavamediassa.