Olet täällä

Inspiraatiota tarjolla Porvoon kampuksella!

13.02.2018
Inspiraatiota tarjolla Porvoon kampuksella!

Digi Day 2018 – ‘Inspiration changes the world’ 

Haaga-Helian Porvoon Kampuksella, Taidetehtaankatu 1, 06100 Porvoo

14.2.2018, klo 9-15

 

Viime hetken lisäys Digi Day 2018 puhujiin! Slushin, MobileMondayn ja Lightneerin perustaja sekä Rovion ex-CEO, Peter Vesterbacka, on yksi Digi Dayn puhujista. Hän tulee jakamaan omaa asiantuntemustaan ja inspiraatiota tapahtumassa.

Ystävänpäivänä 14.2.2018 Digi Day- tapahtuma valtaa Porvoo kampuksen. Digi Day tarjoaa opiskelijoille ja kampuksen henkilökunnalle tilaisuuden tutustua digitaalisuuden uusimpiin trendeihin, tulevaisuuden mahdollisuuksiin, sekä inspiroitua alan ammattilaisten pitämistä puheista ja työpajoista. Tapahtumatuotannon opiskelijat vastaavat tapahtuman järjestämisestä.

Digi Dayn teemana on tänä vuonna inspiraatio. Digitalisaatio tarjoaa lukemattomia tulevaisuuden mahdollisuuksia ja on yhä tärkeämmässä roolissa alasta riippumatta. Digi Dayn tavoitteena on luoda inspiraatiota kuulijoissa, jota käytetään mahdollisesti tulevaisuuden luomiseen ja uusien toimintatapojen kehittämiseen. Muutoksen tekeminen maailmassa ei vaadi muuta kuin pienen kipinän, mutta tarjoaa rajattomat mahdollisuudet kaikilla osa-alueilla. 

Aiempina vuosina suosittu tapahtuma on tuonut yhteen 400 opiskelijaa, 50 kampuksen henkilökunnan jäsentä, sekä yli 20 alan yritystä, joilla on uniikki katse kohti tulevaisuutta ja jotka ovat onnistuneesti hyödyntäneet digitaalisen ajan suomia mahdollisuuksia monipuolisesti muunmuassa peli-, it- sekä matkailualoilla.

Tänä vuonna mukana ovat muun muassa Rovio, Reaktor ja Headstart, sekä monia muita mahtavia ja erityisiä yrityksiä, joten tapahtumassa on luvassa ennennäkemättömiä kokemuksia.

 

Lisätietoa tapahtumasta Facebookissa Digi Day 2018  ja osoitteessa www.digiday.eu.

Yhteyshenkilöt: Opiskelija projektipäällikkö Minhwa Kim, minhwa.kim@myy.haaga-helia.fi, puh. +358 44 9778668 tai ohjaava opettaja: Darren Trofimczuk darren.trofimczuk@haaga-helia.fi, +358 40 488 7215