Olet täällä

Haaga Place to Be –malli tuo innovatiivisen ympäristön Haagan kampukselle

11.11.2015
Haaga Place to Be –malli tuo innovatiivisen ympäristön Haagan kampukselle

Haaga-Helian Haagan kampukselle ollaan rakentamassa Haaga Place to Be -toimintamallia, jonka tavoitteena on luoda innovatiivinen oppimisympäristö ja kytkeä elinkeino vahvasti mukaan toimintaan.

Haaga Place to Be on avoin kehittämisalusta, joka yhdistää elinkeinon toimijat, opiskelijat sekä opetuksen ja TKI-toiminnan. Toimintamalli tukee uusien osaamisperustaisten opetussuunnitelmien tehokasta käyttöönottoa ja hyödyntämistä Haaga-Heliassa. Lisäksi tekemisessä on vahva kytkös kaupalliseen toimintaan ja yritysyhteistyöhön. Uuden toimintamallin pohjaksi Haagan kampukselle rakennetaan muun muassa pop up –ravintolaympäristö sekä uusitaan keittiötilat.

Leijona Catering ja Eskimo Finland uudet yrityskumppanit

Leijona Catering ja Eskimo Finland (nyk. Fredman) ovat uusimmat yrityskumppanit Haagan Place to Be –toimintamallissa. Leijona Catering on mukana hyvinvointiin ja terveellisyyteen liittyvän ruokapalvelukonseptin kehittämisessä Haagassa. Toimintoja suunnitellaan ensi kevään aikana ja toiminta käynnistyy Haagan kampuksella elokuussa 2016. 

Eskimo on kehittänyt innovatiivisen omavalvontajärjestelmän, joka rakennetaan Haagaan kaikille keittiö- ja varastointialueille. Lisäksi Eskimon johtoryhmän ja kumppanien kanssa järjestetään Perfect Kitchen -työpajoja.

Haaga Place to Be -toimintamalliin kuuluu myös Haagan valopihan eteläpäätyyn lokakuussa avattu Starbucks on the Go –konsepti.

Lisätietoja:
Risto Karmavuo, koulutusohjelmajohtaja, Haaga-Helia, risto.karmavuo@haaga-helia.fi, puh 0400 538 740