Olet täällä

Haaga-Helian uusin partneri Eficode tukee opiskelijoita pääsemään kansainvälisille urille

19.09.2019
Haaga-Helian uusin partneri Eficode tukee opiskelijoita pääsemään kansainvälisille urille

Vuonna 2005 perustettu Eficode Oy tarjoaa IT-konsultointia, ohjelmistokehitystä ja DevOps-palveluita. Yrityksen liikevaihto on kasvanut vauhdilla viime vuosien aikana. Vuonna 2018 se tavoitti yli 50 prosentin kasvun 21,2 miljoonan euron liikevaihdolla. Menestyksekäs kasvu niin kotimaassa kuin kansainvälisillä markkinoilla poiki Eficodelle vuoden Tivi-yrityksen tittelin vuonna 2019.

Eficode haluaa auttaa myös opiskelijoita pääsemään kansainvälisille urille tarjoamalla työssäoppimispaikkoja ohjelmistokehityksen ja myynnin parissa. Haaga-Helia valikoitui yhteistyökumppaniksi sopivien koulutusohjelmiensa ja kansainvälisen maineensa ansiosta.

- IT-alan opiskelijoiden ohella haluamme tarjota mielenkiintoisia töitä myös myynnin, markkinoinnin, HR:n ja tukipalveluiden osaajille, joten Haaga-Helian tarjoamat koulutusohjelmat sopivat täydellisesti tähän yhtälöön, summaa Eficode ROOTin kansainvälisestä liiketoiminnasta vastaava Niko Herold.

Eficode allekirjoitti partnerisopimuksen Haaga-Helian kanssa 5. syyskuuta. Yhteistyön tavoitteena on tehdä yrityksen nimeä tunnetuksi ja antaa opiskelijoille katsaus siitä, millaista työskentely kansainvälisessä IT-talossa on.

- Tulevaisuuden osaajat ovat aina olleet meille erittäin tärkeitä ja haluamme olla mukana luomassa hyviä työelämäsuhteita. Rekrytoimme paljon vastavalmistuneita ja opiskelijoita niin kesätöihin, harjoitteluihin kuin osa-aikaisiinkin töihin. Meillä opiskelijat pääsevät “ihan oikeisiin” töihin ja projekteihin mukaan, kertoo Eficoden henkilöstöpäällikkö Irina Nordström.