Olet täällä

Haaga-Helian uudet verkkosivut on julkaistu

22.06.2017
Haaga-Helian uudet verkkosivut on julkaistu

Haaga-Helian uudet verkkosivut on nyt otettu käyttöön.

Verkkosivujen ulkoasu on täysin uudistettu ja sivusto on responsiivinen, kuten vanhakin sivusto, joten se taipuu vaivattomasti erilaisille näytöille ja päätelaitteille.

Verkkosivu uudistuksella halutaan palvella Haaga-Helian sidosryhmiä ja yhteistyökumppaneita entistä paremmin. Uusi sivusto pyrittiin rakentamaan entistä kävijäystävällisemmäksi, jotta siellä vierailevien on helppo saada tietoa Haaga-Heliasta ja heille oleellista palveluista. Uudistuksen pohjalle tehtiin mm. käytettävyystutkimuksia, sivustoanalyyseja ja kyselyjä. Uudistus toteutettiin palvelumuotoilun lähtökohdista. Uudistuksessa ei vaihdettu teknistä alustaratkaisua.

Verkkosivujen kehittelyssä oli mukana toimijoita Haaga-Helian eri yksiköistä ja mielipidettä kysyttiin myös henkilöstöltä ja opiskelijoilta sekä yhteistyökumppaneilta. Sivujen toteutettiin yhteistyössä W3 Group Oy:n kanssa.

Lisätietoa uudistuksesta antaa Verkkopalvelupäällikkö Krista Karusalmi, 050-3805941

Sivuja päivitetään jatkuvasti, joten otamme mielellämme vastaan palautetta. Palautetta ja ideoita voi lähettää osoitteeseen viestinta@haaga-helia.fi.

Tervetuloa uusille sivuillemme!