Olet täällä

Haaga-Helia tarjoaa avoimen AMK:n opinnot maksutta lomautetuille ja työttömille syyslukukaudella 2020

13.07.2020
Haaga-Helia tarjoaa avoimen AMK:n opinnot maksutta lomautetuille ja työttömille syyslukukaudella 2020

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu ilmoitti aiemmin tarjoavansa koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen takia avoimen ammattikorkeakoulun kesäopinnot lomautetuille ja työttömille henkilöille maksutta. Nyt työttömien ja lomautettujen henkilöiden mahdollisuutta opiskella avoimessa AMK:ssa maksutta on päätetty jatkaa myös syyslukukaudella 2020.

Syksyn opetustarjonta julkaistaan verkkosivuillamme toukokuun loppuun mennessä. Ilmoittautuminen syyslukukaudelle alkaa verkkosivuillamme 3.8.2020 klo 9.00. Ilmoittautumislomakkeeseen tulee liittää todistus työttömyydestä tai lomautuksesta. Maksuttomiin opintoihin on oikeus niillä, jotka ovat ilmoittautumisen hetkellä työttöminä tai lomautettuina. Tarkista aina ennen ilmoittautumista, että sinua kiinnostavilla opintojaksoilla on tilaa.

Avoimessa ammattikorkeakoulussa voit opiskella pohjakoulutuksesta riippumatta Haaga-Helian eri alojen ammattikorkeakouluopintoja. Opiskelu edellyttää riittäviä opiskeluvalmiuksia sekä hyvää suomen kielen taitoa. Avoin AMK on myös hyvä vaihtoehto lisätä työelämässä tarvitsemaasi osaamista.

Suoritettuja opintoja voi anoa sisällytettäväksi myös tutkintoon, jos päätät myöhemmin hakeutua tutkintokoulutukseemme.

Tervetuloa opiskelemaan Haaga-Helian avoimeen ammattikorkeakouluun!