Olet täällä

Haaga-Helia aloittaa liikunnan avoimen amk-koulutuksen Tampereella

15.03.2019
Haaga-Helia aloittaa liikunnan avoimen amk-koulutuksen Tampereella

Syksystä 2019 alkaen Tampereella on mahdollista opiskella liikunta-alaa avoimessa ammattikorkeakoulussa tutkintotavoitteisesti. Haaga-Helia käynnistää uuden koulutuksen yhteistyössä Varalan urheiluopiston sekä Tampereen ammattikorkeakoulun ja UKK-instituutin kanssa. Koulutus on suunniteltu ensisijaisesti opiskelijoille, joilla jo on liikuntaneuvojan tutkinto tai liikunnan ammattitutkinto sekä kokemusta liikunta-alan töistä.

Koulutus toteutetaan avoimen ammattikorkeakoulun monimuotokoulutuksena henkilökohtaisen opintosuunnitelman pohjalta, mikä mahdollistaa opiskelun myös työn ohessa. Ensimmäisen lukuvuoden ajan opinnoissaan tavoitteellisesti edenneet opiskelijat voivat hakea ns. avoimen väylän kautta Haaga-Helian tutkinto-opiskelijoiksi suoritettuaan vähintään 60 opintopisteen laajuiset opinnot. Koulutuksen lähiopiskelujaksot järjestetään Varalan urheiluopistossa Tampereella.

Opiskelu toteutetaan työelämään linkitettynä kunto- ja terveysliikunnan, liikuntapalveluiden sekä kilpa- ja huippu-urheilun toimintaympäristöissä. Koulutuksen keskeisiä osaamisalueita ovat liikunnan pedagogiikka, johtaminen ja kehittämisosaaminen sekä liikuntapalvelut ja yrittäjyys. Tutkinto antaa valmiudet työskennellä liikunta-alan ohjaus-, asiantuntija-, esimies- ja hallintotehtävissä tai yrittäjänä.

Haku koulutukseen aukeaa huhtikuussa. Lisätietoa koulutuksesta tulee lähiaikoina Haaga-Helian nettisivuille.