Olet täällä

Experience Designer - elämys on enemmän kuin palvelu

15.09.2020
Experience Designer - elämys on enemmän kuin palvelu

Uusissa Experience Designer -erikoistumisopinnoissa yhdistetään Haagan, Porvoon ja Vierumäen kampusten opiskelijoiden ja opettajien monialaista osaamista. Keskeisimpänä tavoitteena on yllättävien ja oivaltavien asiakaselämysten luominen, joiden tarkoituksena on kasvattaa yrityksen asiakkaiden sitoutumista.

Erikoistumisopinnoissa opiskellaan täysin uusia kompetensseja: merkitysten luominen (sense-making), empatia (empathy), uteliaisuus (curiosity), toimeenpanokyky (volition), sekä yllätyksellisyys (WOW-ness). Ohjelma on luotu intensiiviseksi ja kattavaksi, jotta opiskelijat voisivat kunnolla keskittyä kumppaniyritysten haasteiden ratkaisemiseen ja toimivien konseptien johdonmukaiseen rakentamiseen. 

Tämä yhteistyö on suunnattu Haaga-Helian kumppaniyrityksille. Experience Designer -erikoistumisopintojaksolle osallistuminen edellyttää kumppaneilta projektille omistautumista ja opiskelijatiimien tukemista kehittämistyössä. Vastineeksi tiimit luovat kumppaneille konkreettisia, uudenlaisia palvelukonsepteja.  

Jos haluat kuulla lisää Experience Designerin tuomista mahdollisuuksista, ota yhteyttä lehtori Mariitta Rauhalaan: mariitta.rauhala@haaga-helia.fi, 040 488 7195.  

Experience Designeriin osallistuminen oli valtava oppimiskokemus meille sekä yrityksenä, että kumppaniyrityksen edustajina, mutta uskon meidän pystyvän vielä parempaan. Siksi haluamme olla mukana myös tulevaisuudessa. Olen varma, että tämä kokemus valmistaa opiskelijoita paremmin kohtaamaan tulevien uriensa suuria haasteita. -Stefan Bergman, toimitusjohtaja, Robert Bosch Finland