Olet täällä

Espresso House Haaga-Helian uudeksi partneriksi

03.12.2019
Espresso House Haaga-Helian uudeksi partneriksi

Haaga-Helia ja Espresso House allekirjoittivat partnerisopimuksen tiistaina 3.12. Espresso House haluaa yhteistyöllä vahvistaa työnantajamielikuvaansa Suomessa.

Espresso House on Suomessa voimakkaasti kasvava kahvilaketju. Espresso House on alun perin ruotsalainen perheyritys, joka on perustettu 1996, ja on sen jälkeen laajentunut Norjaan, Tanskaan, Suomeen ja Saksaan. Suomessa Espresso Housella on 52 kahvilaa ja yli 600 työntekijää.

Yhteistyön tavoitteena on vahvistaa Espresso Housen työnantajamielikuvaa ja löytää uusia kahvilatyöntekijöitä. Espresso House hakee pitkäaikaisia työntekijöitä, jotka ovat valmiita sitoutumaan yritykseen ja heillä on silloin myös erinomaiset mahdollisuudet edetä esimiestehtäviin.

 Allekirjoitustilaisuudessa olivat mukana Espresso Housen henkilöstöjohtaja Hilppa Horneman ja HR asiantuntija Anniina Kangasjärvi sekä Haaga-Helian rehtori Teemu Kokko..

Henkilöstöpäällikkö Hilppa Hornemanin mukaan Espresso Housella on hyviä kokemuksia Haaga-Helian restonomiopiskelijoista
- He ovat töihin tullessaan hyvin osaavia työntekijöitä, Hilppa toteaa.

Anniina Kangasjärvi tulee vastaamaan oppilasyhteistyöstä ja Partner Managerina toimii lehtori Eeva Pajakkala Haaga-Heliasta.