Olet täällä

E-Signals: Yrittäjyystaidot ovat kovaa valuuttaa tulevaisuuden työelämässä

12.09.2017
E-Signals: Yrittäjyystaidot ovat kovaa valuuttaa tulevaisuuden työelämässä

Haaga-Helian Start Up Schoolin ja yrittäjyyden ydinosaamisalueen vetäjä Hannele Mennala pohtii e-Signals-blogitekstissään tulevaisuuden työelämässä tarvittavia taitoja yrittäjyyden näkökulmasta.

On tutkittu, että uusi ja muuttuva työelämä edellyttää kykyä luovaan päätöksentekoon sekä osaamista liittyen vuorovaikutukseen, yhteistyöhön ja kohtaamiseen. Mennalan mukaan yrittäjä kerryttää osaamista juuri näiltä osa-alueilta. Työelämän muuttuessa yrittäjätaitojen karttuminen ei aina tarkoita yrityksen perustamista vaan taidoista on hyötyä myös muissa tehtävissä työn vaatimusten muuttuessa. Yrittäjyystaitoja voikin rinnastaa jo melkeinpä kansalaistaitoihin. Tulevaisuuden työelämässä asenne on osaamista tärkeämpää, sanoo Mennala.

Haaga-Helia on tunnistanut yrittäjyysosaamisen tärkeäksi tulevaisuuden taidoksi nostamalla sen yhdeksi strategiseksi ydinosaamisalueekseen ja tarjoamalla laajan yrittäjyysopintojen ja -tapahtumien valikoiman.

e-Signals tarjoaa sisältöjä Haaga-Helian osaamisalueilta kiinnostavasti ja vaikuttavasti. Onko mielessäsi juttuidea? Ota yhteyttä julkaisut@haaga-helia.fi.