Olet täällä

The Box -virtuaalihanke vie makumatkalle Suomen kansallismaisemiin

19.02.2016
The Box -virtuaalihanke vie makumatkalle Suomen kansallismaisemiin

Gastro Helsinki -messuilla esitellään Gastro Box -elämystila. The Box -virtuaalitilahanke vie messukävijät makumatkalle Suomen kansallismaisemiin, tunturien laelle, metsän siimekseen ja mökkilaiturille. Suomen johtava horeca-alan ammattitapahtuma Gastro Helsinki järjestetään Messukeskuksessa 16.–18.3.2016.

Haaga-Helia ja Tekesin The Box -yhteishankkeessa syntyy vuosina 2016–2018 useita rikastetun todellisuuden palveluympäristöjä, joissa asiakkaat kokevat ainutlaatuisia elämyksiä. Hanke tarjoaa hotelli-, ravintola-, matkailu- ja elämysalan yrityksille uudenlaisia palvelutilojen ja tuotteiden testaus- ja mittausalustoja.  The Box -elämystilahankkeessa synnytetään konkreettisia, suomalaisia tuotteita, palveluja ja innovaatioita globaaleille markkinoille. 

Tervetuloa tutustumaan elämystilahankkeen ensiesittelyyn 16.3.–18.3.2016 Gastro Helsinki -messujen osastolle 6 c 71. Messujen Gastro Boxissa keittiömestarikaksikko Sami Rekola ja Jaakko Sorsa loihtivat määräaikoina kutsuvieraille 4 ruokalajin makumatkoja kansallismaisemissamme. Myös yleisöllä on messujen aikana mahdollisuus tutustua The Boxin tekniikkaan ja sen käyttömahdollisuuksiin. Gastro Boxin ruokateemaan sovitetut, kuva- ja liiketunnistusta hyödyntävät seinäprojektiot, tilan äänentoisto, tunnelmassa elävä valaistus ja maisemia korostavat tuoksut ja muut aististimulaatiot vievät vieraat huippukokkien säveltämälle makumatkalle Suomen kesään. 

The Box -hankkeen yhteiskumppaneita ovat Tekesin ja Haaga-Helia amk:n lisäksi Manchester Metropolitan University, Universidado do Algrave, Hotelschool den Hague, Metos, Pixoi, Pinto, CMB Ravintolat, Flik, Fantasia Works, Hotel Haaga ja Sinebrychoff. 

Lisätietoja The Box -hankkeesta ja Gastro Boxista:
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, The Box projektipäällikkö, tutkija Pasi Tuominen p. 040 764 1319
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, The Box tiedotus, lehtori Eeva Puhakainen p. 040 488 7166
info@thebox.fi / www.thebox.fi / #thebox / #whatsinthebox