Olet täällä

Aviation Business -koulutus käynnistyy Haaga-Helian Porvoo Campuksella

09.01.2017
Aviation Business -koulutus käynnistyy Haaga-Helian Porvoo Campuksella

Kansainvälinen, ETA-alueen ulkopuolisille maksullinen ilmailun liiketoiminnan koulutus alkaa Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Porvoo Campuksella 16.1.2017. Uudessa tradenomiohjelmassa aloittaa 25 opiskelijaa Suomesta, Australiasta, Kiinasta, Venäjältä, Pakistanista, Nepalista, Nigeriasta ja Myanmarista.

Aviation Business -koulutus keskittyy ilmailun operatiivisen ympäristöön, myyntiin, palveluun ja yrittäjyyteen lentoyhtiöissä, lentokentillä ja lentorahdissa. Ohjelma on herättänyt kansainvälistä ja kaupallista kiinnostusta, ja se on osa Haaga-Helian Porvoo Campuksen uusinta opetussuunnitelmaa, jossa kehitetään yhteisöllisin ja monimuotoisin menetelmin liiketoiminta-, yrittäjyys-, myynti-, palvelu- ja itsensä johtamisen sekä ammatillisen kasvun osaamista työelämää varten.

Liiketalouden koulutusohjelmaan uusi vetäjä

Porvoo Campuksen liiketalouden uutena koulutusohjelmajohtajana aloittaa aikaisemmin Nesteellä, Soneralla ja Yleisradiossa työskennellyt KTM Malin Lahdensuo. Liiketalouden koulutusohjelman pitkäaikainen koulutusohjelmajohtaja Heljä Mäntylä on nyt osa-aikaeläkkeellä.

FM, eMBA Kaija Lindroth vastaa suomen- ja englanninkielisestä matkailun ja tapahtumatuotannon koulutuksesta sekä kansainvälisestä ohjelmasta International Sales and Marketing. KTT, FM, eMBA Reija Anckar toimii kampusvastaavana. Hän johtaa myös kaksikielistä myynnin ja visuaalisen markkinoinnin koulutusta ja uutta Aviation Business – ohjelmaa.