Olet täällä

"Alumni on asenne" - Krea valitsi vuoden kunnia-alumninsa luovasti

11.05.2017
"Alumni on asenne" - Krea valitsi vuoden kunnia-alumninsa luovasti

Haaga-Helian opiskelijoiden Luova toimisto Krea valitsi kunnia-alumnikseen Mediatoimisto Group M:ssa Programmatic Plannerina työskentelevän Sebastian Lindbergin. Valinnan kriteeri oli kristallinkirkas: aktiivinen opiskelijoiden työelämäsuhteiden edistäminen. Itse valinta tehtiin kuitenkin krealaisella twistillä.

Sebastian palkittiin Krean opiskelijoiden ja luovan alan ammattilaisten verkostoitumistilaisuudessa Krea Portfolio Nightissa 27.4.2017.

Väsymätön Krea-lähettiläs mediatoimistomaailmassa

Sebastian Lindberg sai työharjoittelupaikan Group M:n digitiimistä, jonne myös työllistyi Digital Media Coordinatoriksi suoraan harjoittelun jälkeen. Jo harjoitteluaikanaan Sebastian alkoi aktiivisesti välittää Krean opiskelijoille työharjoittelupaikkoja.
"Sebastian on viimeisen puolentoista vuoden ajan lähettänyt krealaisille systemaattisesti tietoa tulossa olevista digimarkkinoinnin harjoittelupaikoista sekä käynyt tunneillamme kertomassa innostavia esimerkkejä mediatoimistotyöstä", kertoo mainonnan ja yritysviestinnän yliopettaja Tanja Vesala-Varttala.

Keväällä 2017 Sebastian on lisäksi tarjonnut krealaisille mahdollisuuden osallistua vapaaehtoistyöntekijöinä digimarkkinoinnin kansainväliseen huipputapahtumaan sekä kutsunut heidät räätälöityyn verkostoitumistilaisuuteen Group M:n toimistolle.

Krea palkitsi luovasti: asenne ja tulokset ratkaisevat

Puheensa Krea Portfolio Nightissa Sebastian aloitti näin: "En ole oikea alumni, mutta olen vuoden kunnia-alumni!" Mistäs tässä on kyse? No, vuoden kunnia-alumni valittiin krealaiseen tapaan luovasti soveltaen.
"Halusimme ehdottomasti palkita Sebastianin, vaikka opinnäytetyöraportti on vielä kesken ja Sebastian valmistuu vasta syksyllä 2017. Palkintoraati totesi yksimielisesti, että alumni on asenne ja tulokset ratkaisevat. Ihanteellista olisi, että kaikki opiskelijat alkaisivat ajatella kuin alumni heti opintojen alusta alkaen", sanoo alumnikoordinaattori Eva Loippo-Sännälä.  

"Luovalla alalla verkostoituminen on tärkeä kilpailuetu. Sebastian on toiminut kuten haluamme kaikkien Krean opiskelijoiden ja alumnien aina toimivan: Krean yhteisöä vahvistaen ja krealaisten yhteistä etua palvellen. Opinnäytetyö valmistuu taatusti juhlavuoden kuluessa", sanoo Tanja Vesala-Varttala.

Onnea Krean vuoden kunnia-alumnille!