Olet täällä

Palvelupäällikkönä Sodexolla A-lehtien toimipisteessä

Palvelupäällikkönä Sodexolla A-lehtien toimipisteessä

Hannele Eskelinen on koulutukseltaan hotelli- ja ravintola-alan restonomi ja valmistunut Haaga-Heliasta 1998. Hän on työskennellyt Sodexolla 15 vuotta ja aloitti uransa apulaisravintolapäällikkönä. Tällä hetkellä Eskelinen toimii palvelupäällikkönä A-lehtien toimipisteessä.

– On hienoa, että Sodexolla on mahdollista siirtyä halutessaan talon sisäisesti uusiin tehtäviin. Parasta työssäni ovat kivat työkaverit ja haasteellinen työ. Ilmapiiri työpaikalla on rennon positiivinen. Työpaikalla on huumorintajuista porukkaa ja siellä kuuluu usein naurua. Tiimihenki on sellainen, että pidämme aina toistemme puolia ja täällä on tekemisen meininki.

Hannele tykkää työssään siitä, että mikään päivä ei ole samanlainen ja aina tulee joku uusi juttu mitä hän tykkää tehdä. Taloudellinen vastuu on mukavaa, ja hänellä on tulosvastuu toimipaikastaan. Hän vastaa keittiötoiminnasta ja toimipisteen tilojen puhtaanapidosta sekä toimii esimiehenä 10 työntekijälle.

– On todella mukavaa, että saamme tuottaa myös edustuspalveluita. Työhön kuuluu myös budjetointia, ennustamista sekä asiakkaiden yhteyshenkilönä toimimista. Työni sisältää sekä käytännön hommia että paperitöitä. Nautin siitä, että työ on päivätyötä ja viikonloput ovat pääsääntöisesti aina vapaat.

– Esimieheni on parhaimpia, joita minulla on koskaan ollut. Hän luottaa minuun, kyselee kuulumisia, mielipiteitäni eri asioihin ja kiittää hyvin tehdystä työstä.

Hannele osallistuu myös päällikköpalavereihin, joissa jaetaan vinkkejä kollegojen kanssa ja voidaan vaikuttaa tuleviin muutoksiin.

Teksti: Iiris Rihtilä