Olet täällä

Työyhteisön viestintävalmennus

Työyhteisön viestintävalmennus

Toimiva työyhteisöviestintä on edellytys tehokkaalle ja tulokselliselle työskentelylle kaiken kokoisissa organisaatioissa. Parhaimmillaan onnistunut viestintä voi vahvistaa ja kehittää koko työyhteisöä.

Tässä valmennuksessa kirkastat käsityksesi työyhteisöviestinnän merkityksestä ja samalla syvennät omaa viestintäosaamistasi. Opit kehittämään organisaation viestintäkulttuuria ja saat konkreettisia työkaluja työyhteisön viestinnän pelisääntöjen laatimiseen. 

Kohderyhmä

Valmennus sopii kaikille, jotka haluavat kehittää organisaation yhteistyötä, viestintää ja vuorovaikutusta. Valmennus voidaan myös räätälöidä tiimi-/yrityskohtaiseksi valmennukseksi, jolloin koko tiimi tai organisaatio voi osallistua siihen.

Koulutuksen toteutus ja sisältö

Valmennus sisältää kaksi valmennuspäivää, ennakko- ja välitehtävät sekä henkilökohtaisen tai koko työyhteisön kehityssuunnitelman laatimisen. Haluttaessa voidaan valmennukseen yhdistää myös henkilökohtaiset sparrauskeskustelut ja koko työyhteisön seurantasessio (1/2 pvä).

Koulutuksessa käsitellään seuraavia teemoja: 

  • Organisaation viestintäkulttuuri ja kehityskohteiden tunnistaminen
  • Minä ja muut viestijinä ja vuorovaikuttajina
  • Verbaalinen ja nonverbaalinen viestintä
  • Aktiivinen kuunteleminen, dialogi ja palaute
  • Oman viestijäkuvan tunnistaminen (välitehtävä)
  • Vaikuttava ja vakuuttava viestintä
  • Työyhteisön työnantajamaineen rakentaminen
  • Viestinnän pelisäännöistä sopiminen

Ajankohta ja ilmoittautuminen

Koulutukseen kuuluu kaksi lähipäivää. Lähipäivät ovat 31.10.2019 / 21.11. Koulutuspaikkana on Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Haagan toimipiste, Pajuniityntie 11, Helsinki.

Hinta

740 € (+ ALV 24 % = 917,60 €).

Kysy tarjousta tiimi-/yrityskohtaisista valmennuksista.

Hinta sisältää lähiopetuksen, materiaalin, ohjauksen, palautteen ja todistuksen. Koulutus laskutetaan yhdessä erässä ennen koulutuksen alkua. Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta 14 vrk:tta ennen koulutuksen alkua. Peruutuksen tapahtuessa alle 14 vrk veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. MIkäli koulutusta ei peruuteta, veloitamme koko koulutuksen hinnan. Koulutus toteutetaan mikäli osallistujia on vähintään 10.

Kouluttajat

KTL, YTM Meri Vehkaperä on kokenut valmentaja ja kouluttaja. Hänellä on kokemusta erityisesti esimiesvalmennuksista, HR-koulutuksista, strategialähtöisistä organisaation kehittämishankkeista, vastuullisen liiketoiminnan kehittämisestä sekä arvo- ja strategiaprosesseista. Meri on innostava valmentaja, joka yhdistää teorian ja käytännön luontevasti toisiinsa. 

YTM ja restonomi (AMK) Eeva Puhakaisella on lisäksi opettajan pedagoginen pätevyys. Hän on työskennellyt asiakasviestinnän ja -markkinoinnin koordinaatio- ja tiiminvetotehtävissä vuodesta 2005.