Olet täällä

Kartoita osaamisesi ja tunnista kehityskohteesi

Kartoita osaamisesi ja tunnista kehityskohteesi

KompetenssityökaluTunnista vahvuutesi ja kehityskohteesi työelämässä. Kompetenssikartoitus auttaa sinua osaamisesi markkinoinnissa sekä kehittymään ammattilaisena.  

Työelämä vaatii jatkuvasti kehittymään ja kehittämään. Avainasemassa on taito tunnistaa omat työelämätaidot sekä kehityskohteet. Omien vahvuuksien sanoittaminen on tärkeää, kun toiveissasi siintää uusi työpaikka.

Tätä varten olemme luoneet kompetenssityökalun, jolla voit kartoittaa työelämätaitosi ja asiantuntijaosaamisesi sekä verrata, miten ne suhteutuvat tämän päivän tradenomiopintojen osaamisvaatimuksiin.

Tunne itsesi ja vahvista osaamistasi

Kompetenssikartoitus on jaettu kahteen osaan, joista saat napakan analyysin. Kartoituksen tekeminen kestää noin viisi minuuttia.

Kartoituksen ensimmäisessä vaiheessa arvioidaan yleisiä työelämätaitoja, kuten itsensä johtamista, digiosaamista sekä vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaitoja. Toisessa osassa voit valita henkilöstöhallinnon, myyntiosaamisen, markkinoinnin ja viestinnän, taloushallinnon sekä liiketoiminnan kehittämisen näkökulman.

Loppuraportissa saat luonnehdinnan osaamisestasi asiantuntijana sekä mahdolliset kehittämiskohteesi. Saat myös vinkkejä siihen, miten voisit kehittää osaamistasi ja näin pitää yllä työllistymiskykyäsi.

Taidot työhön -hankeKompetenssityökalu on toteutettu osana Taidot Työhön –hanketta, jota on rahoittanut Strategisen tutkimuksen neuvosto vuosina 2016-2019.