Olet täällä

Ruokatuotannon johtamisen hakutilasto, päivätoteutus, Haaga

Ruokatuotannon johtamisen hakutilasto, päivätoteutus, Haaga
Koulutus alkaa Hakijamäärät 1.sijaiset / kaikki Aloituspaikat Alin pisteraja ennen valintakoetta / max Alin pisteraja lopullisessa valinnassa / max
syksyllä 2019 61/125 42

- esivalintakokeeseen kutsutaan kaikki hakukelpoiset

- varsinaisen kokeen alin pisteraja 14

Koepistejonossa 33/70

Todistusvalintajonossa 27/30

syksyllä 2018 66/158 42

- esivalintakokeeseen kutsutaan kaikki hakukelpoiset

- varsinaisen kokeen alin pisteraja xx

Koepistejonossa 27/70

Todistusvalintajonossa 26/30

syksyllä 2017 65/153 42

- esivalintakokeeseen kutsutaan kaikki hakukelpoiset

- varsinaisen kokeen alin pisteraja 10,5

25/70
syksyllä 2016 78/204 42

-esivalintakokeeseen kutsutaan kaikki hakukelpoiset

- varsinaisen kokeen alin pisteraja 11,00

25,5/70
syksyllä 2015 76/229 40 kaikki hakukelpoiset kutsuttiin kokeeseen

Yhteispistejono: 43,5 /100

Koepistejono: 30,5 /70

syksyllä 2014 211/636 20 33 / 45 63,00 / 100
syksyllä 2013 218 / 676 20 33 / 45

59,50 / 100

syksyllä 2012 199 / 618 20 31 / 45

67,00 / 100

syksyllä 2011 214 / 684 20 31 / 45

65,50 / 100

syksyllä 2010 175 / 645 20

33 / 45

69,00 / 100
syksyllä 2009 170 / 574 20 33 / 45

69,00 / 100

syksyllä 2008

147 / 500 20 32 / 45

73,00 / 100

syksyllä 2007 140 / 507 20 35 / 45 ammatillisella 47,50 / 100
yo:lla 76,50 / 100
syksyllä 2006 174 / 565 20 33 / 45

72,00 / 100

Huom. koulutusohjelman aikaisempi nimi oli hotelli- ja ravintola-alan koulutusohjelma.