Olet täällä

Power BI:n perusteet

Power BI:n perusteet

Koulutuksen sisältö

Power BI on Microsoftin self-service työkalu raportointiin, analysointiin ja visualisointiin. Power BI:llä voidaan kerätä ja yhdistellä dataa erilaisista tietolähteistä, visualisoida sekä jakaa näyttäviä raportteja eri käyttäjäryhmille. Koulutuksessa opit hyödyntämään Power BI Desktop -ohjelmaa, joka on mullistamassa suurten tietoaineistojen käsittelyn ja raportoinnin. Opit luomaan ns. tietomallin ja tekemään tiedoilla laskentaa sekä luomaan siitä raportteja. Käymme läpi tietomallin luonnin sekä perehdymme tiedon muokkaukseen ja Power BI:ssa käytetyn DAX-laskennan perusteisiin. Koulutuksessa myös havainnollistetaan, kuinka raportteja voidaan jakaa PowerBI-pilvipalvelussa. Koulutuksessa tehdään ohjatusti harjoituksia, jolla demonstroidaan PowerBI:n toiminnallisuuksia.
Huomioithan, että koulutuksessa käytetään englanninkielistä käyttöliittymää Power BI Desktop -ohjelmistosta.

Koulutuksen jälkeen osataan luoda dynaamisia Power BI -visualisointeja ja tietomalli sekä ymmärretään DAX-laskennan perusteet.

Asiasanat: Power BI, Business Intelligence, Analytics, Excel, Digitaalinen taloushallinto, Raportointi, Dashboard, Pivot

Kenelle

Koulutus soveltuu Power BI:n käytöstä kiinnostuneelle, jotka haluavat kehittää raportointiprosesseja modernien BI-työvälineiden avulla, esimerkiksi talousjohdolle, controllereille ja muille, jotka ovat kiinnostuneita tiedon visualisoinneista. Koulutus ei edellytä aiempaa kokemusta PowerBI:n käytöstä, pivot-taulukoiden osaaminen Excelillä on suotavaa.

Kouluttaja

DI, KTM Jussi Hanni.

Aika ja paikka

Aika: Koulutus on tarjolla samansisältöisenä kahtena eri ajankohtana: to 12.3. klo 8.30-16 ja pe 24.4. klo 8.30-16. Ilmoittaudu koulutukseen alla itsellesi sopivana ajankohtana.
Paikka: Haaga-Helia, Pasilan kampus (Ratapihantie 13)

Hinta ja ilmoittautuminen

Koulutuksen hinta on 590 € (+ ALV 24% = 731,60 €). Koulutuksen hinta sisältää lähiopetuksen, materiaalin, ohjauksen ja palautteen sekä aamukahvin, lounaan ja iltapäivähedelmän.

ILMOITTAUDU TÄÄLLÄ to 12.3. klo 8.30-16 koulutukseen.

ILMOITTAUDU TÄÄLLÄ pe 24.4. klo 8.30-16 koulutukseen.

Ilmoittautuminen on sitova.

Koulutus toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on tarvittava määrä. Vahvistamme koulutuksen toteutumisen viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Koulutus laskutetaan yhdessä erässä ennen koulutuksen alkua. Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Peruutuksen tapahtuessa alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen aloitusta, veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli koulutusta ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko koulutuksen hinnan.

Osallistujien antamaa palautetta koulutuksesta

Hyviä esimerkkejä, tahti sopiva.

Auttaa alkuun omassa opiskelussa.

Paljon harjoituksia oli hyvä.

 

Koulutus voidaan toteuttaa myös yrityskohtaisena toteutuksena. Kysy tarjousta tiimi-/yrityskohtaisista valmennuksista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!