Olet täällä

Opiskelijoiden mentorointiohjelma

Opiskelijoiden mentorointiohjelma

Opiskelijoiden mentorointiohjelmaHaluatko toimia opiskelijan työelämäsparraajana? Jos vastasit kyllä, niin tule mukaan mentorointiohjelmaan lukukaudelle 2020-21!

Mentorointiohjelmamme muuttui ja uudistui! Syksyllä lisäämme verkkotapaamisia, joten asuinmaasi ei enää ole haaste osallistumiselle.

Mentorointiohjelma

Tule mukaan mentoriksi! 

Mentorointiohjelma on mentoroitavan (opiskelija) ja mentorin (alumni) välinen kehittymisprosessi. Mentorointi on yhdessä oppimista, kokemusten ja osaamisen jakamista vuorovaikutuksen avulla. Tavoitteena on opiskelijan ammatillisen kasvun, valmistumisen ja työelämään sijoittumisen tukeminen. Mentorointiohjelman yksilölliset tavoitteet nousevat mentoroitavan henkilökohtaisista tarpeista.

Mentorointiohjelma muodostuu mentorin ja mentoroitavan välisistä kahdenkeskisistä mentorointitapaamisista (6-8 kertaa) sekä yhteisistä ryhmätapaamista (3 kertaa). Mentorointitapaamisten sisältö voi liittyä esimerkiksi urasuunnitteluun, työelämän haasteisiin, opiskelun päätösvaiheen haasteisiin, itsensä kehittämiseen tai asiantuntijuuden syventämiseen. Ryhmätapaamisissa tavataan mentorointiparit, käydään läpi mentoroinnin tavoitteet ja pelisäännöt, laaditaan mentorointisopimus, jaetaan kokemuksia mentorointiprosessista ja kehitetään vuorovaikutusosaamista.

Mentoriohjelma siirtyy virtuaalimaailmaan  kaudeksi 2020-21. Syksyn 2020 haku on päättynyt ja parien muodostus on käynnissä. Ohjelma alkaa 21.10.2020. Valittuihin ollaan yhteydessä syyskuun aikana.  

Ilmoittaudu tästä mentoriksi:

Lue lisää mentoroinnista Haaga-Heliassa tai ole yhteydessä alumni@haaga-helia.fi

 

Opiskelijat voivat ilmoittautua aktoreiksi täällä.