Olet täällä

Palvelumuotoilun ideologiaa ja käytäntöä

Palvelumuotoilun ideologiaa ja käytäntöä

Oletko kiinnostunut palvelumuotoiluun liittyvästä teoriasta ja malleista? Haluatko syventää ymmärrystäsi erilaisista työkaluista osana palvelumuotoilun prosessia?

Onko palvelumuotoilu sinulle jo vähän tuttua ja kaipaat lisäymmärrystä vai onko palvelumuotoilu sinulle täysin uutta mutta haluat nopeasti päästä jo syvemmälle siihen, mistä on oikein kyse? Haluatko myös kokeilla palvelumuotoilun työkaluja ja erilaisia kanvaaseja osana valmennusta? Jos vastaus on kyllä, suosittelemme tätä koulutusta sinulle lämpimästi.

Koulutuksessa käydään läpi perusasiat palvelumuotoilun periaatteista, taustalla vaikuttavista teorioista ja toimintamalleista. Saat työvälineitä prosessin ja palvelun kehittämiseen käyttäjien lähtökohdista ja kerrytät kokonaiskuvaa palvelumuotoiluprosessin eri vaiheista ja työkaluista, joista osaa pääset soveltamaan koulutuksen aikana. Koulutus on laajempi peruskurssi, jossa syvennytään hieman enemmän teoriaan ja malleihin. Perustyökaluja, kanvaaseja ja menetelmiä sovelletaan hyödyntämällä yhteisiä helppoja palveluesimerkkejä.

Koulutuksen hyödyt osallistujille:

  • Opit palvelumuotoilun prosessin periaatteet ja erilaisia prosessimalleja
  • Saat työkaluja asiakaslähtöiseen toimintamalliin
  • Saat tietoa erilaisista taustalla vaikuttavista teorioista ja malleista
  • Saat käytännön kokemusta ja tietoa siitä, miten eri työkaluja voi soveltaa ja missä vaiheessa palvelumuotoiluprosessia.

Kenelle?

Koulutus sopii hyvin palvelumuotoilun ideologiasta ja teoriasta kiinnostuneille. Lisäksi se sopii palvelumuotoiluprosessiin ja eri työkaluihin kokonaiskuvaa ja lisäymmärrystä kaipaaville toimialasta tai organisaation koosta riippumatta.

Kouluttaja

ETM, MBA in Service Innovation and Design, lehtori Eliisa Sarkkinen. Eliisalla on vahva palvelumuotoilun kokemus ja B2B-myynnin, markkinoinnin ja kansainvälisen liiketoiminnan tausta. Hänellä on laaja ymmärrys eri tyyppisistä organisaatioista toimittuaan pitkään yritysmaailmassa. Hän näkee itsensä enemmän valmentajana ja konsulttina myös nuorten kanssa toimiessaan. Hän on aktiivisesti mukana globaalissa palvelumuotoiluverkostossa, valmentanut yrityksiä ja sparrannut start-uppeja. Lehtorina toimiessaan hän opettaa palvelumuotoilun lisäksi myös mm. kansainvälistä liiketaloutta ja digitaalista palvelukehitystä.

Osallistujien antamaa palautetta Eliisan vetämistä pamu-koulutuksista:

Käytännönläheinen ja konkreettinen.

Erittäin hyvä ja kattava katsaus palvelumuotoiluun. Heräsi halu tietää lisää asiasta.

Koulutuksen rakenne hyvä.

Aika ja paikka

ILMOITTAUTUMINEN SYKSYN 2020 KOULUTUKSEEN ON PÄÄTTYNYT.
Kevään 2021 koulutuspäivät ilmoitetaan myöhemmin.

Koulutus järjestetään syksyllä 2020 virtuaalisena Zoom-verkkoympäristössä jaettuna kolmeen osioon (à 4 h) seuraavasti:
- pe 30.10. klo 8.30-12.30
- to 5.11. klo 8.30-12.30
- pe 6.11. klo 8.30-12.30

Osioiden välissä tehdään tehtäviä.

Alussa paneudumme palvelumuotoilun teoriaan ja ideologiaan syvällisemmin. Lisäksi käymme läpi prosessia ja sovellamme muutamia työkaluja. Valmennuspäivien välissä voi tehdä pienen välitehtävän, joka esitellään muille.

Hinta ja ilmoittautuminen 

950 € / osallistuja (+ ALV 24 %).  Koulutuksen hinta sisältää lähiopetuksen, materiaalin, ohjauksen ja palautteen.

ILMOITTAUTUMINEN SYKSYN 2020 KOULUTUKSEEN ON PÄÄTTYNYT.

Ilmoittautuminen on sitova.

Koulutus toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on tarvittava määrä. Vahvistamme koulutuksen toteutumisen viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Koulutus laskutetaan yhdessä erässä ennen koulutuksen alkua. Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Peruutuksen tapahtuessa alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen aloitusta, veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli koulutusta ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko koulutuksen hinnan.

Tutustu myös muihin koulutuksiimme palvelumuotoilusta:

Palvelumuotoilun perustyökalut haltuun
Palvelumuotoilu ja kokeileva kehitys

Koulutus voidaan toteuttaa myös yrityskohtaisena toteutuksena. Kysy tarjousta tiimi-/yrityskohtaisista valmennuksista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!