Olet täällä

Opiskelu Haaga-Heliassa

Opiskelu Haaga-Heliassa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ammattikorkeakouluista, jossa on noin 10 700 opiskelijaa ja henkilöstöä noin 640. Haaga-Helia tarjoaa koulutusta usealla eri koulutusalueella: hotelli- ja ravintola-ala, johdon assistenttityö, liiketalous, liikunta, matkailu, myyntityö, finanssi, tietotekniikka sekä toimittajakoulutus. Opiskelijat voivat valita opintoja kaikista Haaga-Helian yksiköistä.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun opiskelijat valmistuvat tradenomiksi, restonomiksi (AMK), medianomiksi (YH) tai liikunnanohjaajaksi (AMK). Haaga-Heliassa opit paitsi alasi uusimmat tiedot ja taidot, myös haagaheliamaisen asenteen oppimiseen, työntekoon ja yrittämiseen. Haaga-Helia on tunnettu ja tunnustettu kansainvälisenä yhteistyökumppanina.

Helsingissä, Porvoossa ja Vierumäellä

Haaga-Helian viidessä toimipisteessä valmistuu yrityselämän asiantuntijoita suomen-, ruotsin- ja englanninkielisistä koulutusohjelmista.

Miten pitkään ja kuinka paljon?

Opiskeluaika on vähintään 3,5 ja enintään 4,5 vuotta. Ammattikorkeakoulututkintoon johtavan koulutusohjelman laajuus on 210 opintopistettä lukuun ottamatta viestinnän koulutusohjelmaa, jonka laajuus on 240 opintopistettä. Tutkinto koostuu perus- ja ammattiopinnoista, harjoittelusta, opinnäytetyöstä ja vapaasti valittavista opinnoista.

Ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavien koulutusohjelmien laajuus on 90 opintopistettä, ja opiskelu kestää 1,5 - 3 vuotta.