Olet täällä

Mitä hyötyä sinulle?

Mitä hyötyä sinulle?

Palveluliiketoiminnan johtamisen koulutusohjelmassa opiskellessasi kehität osaamistasi, mutta myös omaa työympäristöäsi ja toimialaasi. Saat käyttöösi alan viimeisimmän tutkimustiedon ja pääset soveltamaan sitä omaan työhösi. Opit käyttämään ja käsittelemään tietoa siten, että tuloksena syntyy uusia toimintatapoja ja malleja. Tavoitteena on, että pääset ottamaan työyhteisössäsi kehittäjän roolin.

Opiskelu on osallistumista toimintaan ja tekemiseen. Perinteinen passiivisen kuuntelijan rooli muutetaan aktiivisen toimijan rooliksi. Oppimista rikastaa opiskelijakollegoista koostuva yhteisö, jossa pääset peilaamaan eri organisaatioiden toimintatapoja. Yhteisössä toimit asiantuntijana ja saat vaikutteita muilta ammattilaisilta.

Palveluliiketoiminnan johtamisen koulutusohjelma on matkailu-, ravitsemis- ja talousalan ylempi ammattikorkeakoulututkinto. Tutkinto antaa kelpoisuuden julkisiin virkoihin, joihin vaaditaan ylempää korkeakoulututkintoa.
 
Näin opiskelu hyödyttää sinua

  • saat ylemmän korkeakoulututkinnon
  • luot kontakteja alan muiden asiantuntijoiden kanssa
  • saat työvälineitä alan vaativiin asiantuntija-, johtamis- ja kehittämistehtäviin
    saat syvällisen kuvan omasta sektoristasi
  • pääset seuraamaan oman alasi tutkimustietoa ja ammattikäytännön kehittymistä
    omaksut elinikäisen oppimisen ajatuksen sekä valmiuden jatkuvaan oman ammattitaitosi kehittämiseen
  • saat työelämässä vaadittavat hyvän viestintä- ja kielitaidon sekä kansainvälistymisvalmiudet.

 

 

Verkosto       
Sinä opiskelijana ja taustaorganisaatiosi sekä koulu toimitte vuorovaikutuksessa, jonka tavoitteena on kehittää organisaatiosi toimintaa. Keskusteluun osallistuvat myös opiskelijakollegasi muista alan organisaatioista.

Kehität omaa työtäsi ja organisaatiotasi koulun edustajan ohjaamana. Koulu tuo yhteistyöhön alan uusimman tutkimustiedon ja yritys näkemyksen kentän tämän päivän vaatimuksista. Erityisesti opinnäytetyössä koulun edustajan ja yrityksen yhteistyö voi olla hyvinkin tiivistä.

Entä verkostoituminen muiden alojen ammattilaisten kanssa? Tutustu Silabiin >> (sivun lopussa)