Olet täällä

Elämysmaailma Pasilaan

Elämysmaailma Pasilaan

Esiselvitysprojektin tavoitteena oli selvittää tarpeet, ongelmat ja keinot Pasilan alueen elävöittämiseksi uudella mediasisältöisellä elämyskohteella.

Esiselvitys kartoitti AV-alan yritysten, tapahtumatuotantoyritysten sekä matkailuelämyspalveluiden mahdollisuudet hyödyntää Yleisradion alueen ja suomalaisen median sisältöjä ja puitteita perustaakseen startup- tai kasvuyrityksiä Yleisradion tulevaisuudessa tyhjillään oleviin ja muunneltaviin tiloihin ja resursseihin. AV-alan yritysten, tapahtumatuotantoyritysten sekä matkailuelämyspalveluiden aloilla on tarve hakea tapoja, joilla yrittäjät saavat suoria kontakteja yleisöihinsä. AV-alan elämysmaailmaa ei ole Suomessa olemassa, joten sellainen täydentää olemassa olevaa muunlaista tarjontaa.

Projektin tulos oli esiselvitys sekä alustava toimenpidesuunnitelma Pasilan alueen elävöittämiseksi ja yritystoiminnan virkistämiseksi.

Esiselvitystä hyödyntäen laadittiin laajempi jatkohankesuunnitelma liittyen Pasilan Elämysmaailman toteuttamiseksi yhdessä Metropolian kanssa.

 

Hankkeen nimi: Elämysmaailma Pasilaan

Projektipäällikkö: Sakariina Heikkanen

Kesto: 1.1.2014 - 30.9.2014
Kumppanit: Yleisradio
Rahoittaja: Uudenmaan ELY-keskus, Euroopan sosiaalirahasto