Olet täällä

Palveluliiketoiminnan johtamisen koulutus, restonomi (ylempi amk)

Palveluliiketoiminnan johtamisen koulutus, restonomi (ylempi amk)

Siirto- ja Avoimen Polun hakijat syksyn 2018 haussa keväällä 2019 alkaviin opintoihin hakevat Palveluliiketoiminnan johtamisen koulutusohjelmaan, lisätietoa Opinto-oppassa. 

Palveluliiketoiminnan johtamisen koulutus antaa valmiudet toimia vaativissa asiantuntija-, kehittämis- ja johtotehtävissä palvelualoilla, esimerkiksi matkailu-, hotelli- ja ravintolaliiketoiminnassa. Koulutus sopii restonomin (AMK), tradenomin (AMK) tai muun soveltuvan korkeakoulu­tutkinnon suorittaneelle henkilölle, joka työskentelee palveluliiketoiminnan piirissä. Valmistuvien nimike on restonomi (ylempi AMK) ja kansainvälisissä yhteyksissä Master of Hospitality Management.

Opinnot parantavat opiskelijan kykyä kehittää kilpailukykyisiä palvelutuotteita ja -konsepteja ja tarjoavat uusia työkaluja ja -menetelmiä liiketoiminnan kehittämiseen. Opintojen aikana opiskelijat hankkivat valmiudet vaativien kehittämisprojektien johtamiseen, oppivat seuraamaan ja soveltamaan alan tutkimustietoa ja ammatti­käytänteiden kehitystä sekä verkostoituvat muiden palveluliiketoiminnan aikuisten ammatti­laisten kanssa.

Opintojen laajuus on 90 opintopistettä ja opinnot on mahdollista suorittaa työn ohessa 1,5–3 vuodessa. Opinnot rakentuvat lähiopetuspäivien ja itsenäisen työskentelyn varaan. Lähiopetus toteutetaan pääsääntöisesti kokonaisina intensiivipäivinä keskimäärin 2–3 päivänä kuukaudessa. Osa lähiopetuspäivistä on lauantaisin.

 

"Tehtäväni on vastata Sodexon ruokailupalveluiden kehittämisestä ja myynnin tukemisesta. Lisäksi toimin tiimin johtajana.

Haaga-Heliassa saamani teoriaopinnot tukevat työskentelyn systemaattisuutta ja auttavat rakentamaan yleisiä viitekehyksiä. Lisäksi koulutus antoi hyvät valmiudet tiedon hakemiseen. Erityisen tärkeää on ollut se, että opintojen aikana sain alulle uralle tärkeän verkoston rakentamisen.

Haaga-Helian kautta saa hyvät valmiudet ja laaja-alaisen osaamisen erilaisiin työelämän haasteisiin."

Riikka Hynninen, kehitysjohtaja, Sodexo Oy

 

Ylempi AMK-tutkinto, kevään 2018 yhteishaku
toimipiste: Haaga

  • tutkintonimike: restonomi (ylempi AMK), laajuus 90 op
  • hakuaika:
  • ENNAKKOTEHTÄVÄ ja CV-pohja: julkaistaan
  • valintakoe
  • koulutus alkaa
  • hakutiedot Opintopolussa
  • hakutilasto