Olet täällä

Liikuntajohtamisen ja valmennuksen koulutus, liikunnanohjaaja (ylempi amk), Vierumäki

Liikuntajohtamisen ja valmennuksen koulutus, liikunnanohjaaja (ylempi amk), Vierumäki

Liikuntajohtamisen ja valmennuksen koulutus parantaa opiskelijan valmiuksia johtaa ja kehittää työelämää ja sen toimintaympäristöjä liikunta-alalla.

Suuntautumisvaihtoehtoja on kaksi: liikuntajohtaminen tai valmennus.

Suuntautumisena liikuntajohtaminen

Liikuntajohtamisen suuntautumisessa tavoitteena on kehittää opiskelijan johtamis-, viestintä- ja markkinointivalmiuksia liikunta- ja hyvinvointipalveluyritysten, liikunnan kansalaisjärjestöjen sekä kunnallisen liikuntatoimen vaativissa asiantuntija-, kehittämis- ja johtotehtävissä. Työelämälähtöiset opinnot valmentavat tiedon innovatiiviseen soveltamiseen, palvelutuotteiden kehittämiseen, kumppanuusverkostoissa työskentelemiseen ja niiden johtamiseen.

Suuntautumisena valmennus

Valmennuksen suuntautumisessa tavoitteena on kehittää opiskelijan valmiuksia toimia liikunta-alan vaativissa valmentajatehtävissä sekä muissa valmennuksen asiantuntijatehtävissä. Lähtökohtana on urheilijalähtöinen valmennus ja tavoitteena on tuottaa ja soveltaa tietoa käytäntöön valmentajan omassa toimintaympäristössä. Opiskelija kehittää itsensä kehittämisen taitojaan, ihmissuhdetaitojaan sekä urheiluosaamistaan käytännön tehtävissä. Opiskelija kehittää urheiluosaamistaan, ihmissuhdetaitojaan ja itsensä kehittämisen taitojaan käytännön tehtävissä.

Yhdistä opiskelu työhön

Koulutus on monimuoto-opiskelua ja opinnot voi suorittaa työn ohessa 1,5–2 vuodessa. Suurin osa opinnoista on verkko- ja etäopiskelua, lisäksi kolmipäiväisiä intensiivijaksoja järjestetään opintojen aikana kahdeksan. Opiskelija suuntautuu joko liikuntajohtamiseen tai valmennukseen.

Tutkinto: Liikunnanohjaaja (ylempi AMK), laajuus 90 op

Kampus: Vierumäki 
Opiskelumuoto: monimuoto-opintoja, joiden intensiivijaksot Vierumäellä 
Valmistuneiden nimikkeitä: järjestön/liiton johtaja, toiminnanjohtaja (järjestö), toimitusjohtaja, yrittäjä, järjestötyöntekijä, urheiluvalmentaja, liikunnanohjaaja, liikuntatoimenjohtaja

Kevään 2020 yhteishaun hakuaika: 18.3.-1.4.2020

Huom. koulutuksen uusi nimi on liikunta-alan koulutus!
Ennakkotehtävä: Julkaistaan Haaga-Helian verkkosivuilla 18.3.2020. Palautuspäivä 8.4.2019.
Pääsykoe: Vierumäellä 18.- 20.5.2020
Opinnot alkavat: elokussa 2020
Hakutiedot ja hakemus: Opintopolussa

 

Opiskelijoidemme kokemuksia Liikuntajohtamisen ja valmennuksen Master-koulutuksesta