Olet täällä

Tietoa opinto-ohjaajille

Tietoa opinto-ohjaajille

Koulutustarjonnastamme löytyy laaja valikoima ammattikorkeakoulu- ja master-tutkintoja niin suomeksi kuin englanniksikin. Meiltä valmistuu tradenomeja, restonomeja, medianomeja ja liikunnanohjaajia.

Haaga-Helia Ammatillisessa opettajakorkeakoulussa on mahdollisuus suorittaa ammatillinen opettajankoulutus, ammatillinen opinto-ohjaajankoulutus ja ammatillinen erityisopettajankoulutus.

Haaga-Heliassa voi opiskella myös avoimessa ammattikorkeakoulussa, joka tarjoaa yhteishakujen lisäksi yhden väylän tutkinto-opiskelijaksi.

Opiskelijoidemme työllistyminen on huippuluokkaa. Meiltä valmistuu myynti-, palvelu- ja yrittäjähenkisiä asiantuntijoita yritysten tarpeisiin.
Viihtyisät kampuksemme sijaitsevat Pasilassa, Haagassa, Malmilla, Porvoossa ja Vierumäellä.  

Tulemme mielellämme oppilaitokseenne kertomaan opinnoistamme!

Korkeakoulumme opinto-ohjaajat ja/tai opiskelijatutorit tulevat mielellään esittelemään koulutuksiamme ja kertomaan hakemisesta ammattikorkeakouluun. Kiinnostuneet hakijat ovat tervetulleita tutustumaan ammattikorkeakouluumme kaikille kampuksille.
Lähetä viesti osoitteeseen: viestinta@haaga-helia.fi niin sovitaan asiasta!

 

HAKEMINEN HAAGA-HELIAAN

Suomenkielisiin koulutuksiimme haetaan kevään ja syksyn yhteishauissa. Haut englanninkielisiin koulutuksiin ovat pääsääntöisesti tammi- ja syyskuussa.

Kaikissa hakuihin liittyviin kysymyksiin saat apua hakijapalveluistamme.

Tradenomi (AMK) tutkintoon johtavat koulutusohjelmat

 

Restonomi (AMK) tutkintoon johtavat koulutusohjelmat

Medianomi (AMK) tutkintoon johtavat koulutusohjelmat

 

Liikunnanohjaaja (AMK) tutkintoon johtavat koulutusohjelmat

TAPAHTUMIEN MATERIAALIT