Olet täällä

Tietoa opinto-ohjaajille

Tietoa opinto-ohjaajille

Koulutustarjonnastamme löytyy laaja valikoima ammattikorkeakoulu- ja master-tutkintoja niin suomeksi kuin englanniksi. Meiltä valmistuu tradenomeja, restonomeja, medianomeja sekä liikunnanohjaajia. Lisäksi koulutamme myös ammatillisia opettajia, opinto-ohjaajia ja ammatillisia erityisopettajia. Tarjontaamme kuuluu myös mahdollisuus opiskella avoimessa ammattikorkeakoulussa, joka tarjoaa hyvän väylän tutkinto-opiskelijaksi, jos opiskelupaikka ei hakemiesta huolimatta auennut.

Opiskelijoidemme työllistyminen on huippuluokkaa. Meiltä valmistuu myynti-, palvelu- ja yrittäjähenkisiä asiantuntijoita yritysten tarpeisiin.

Viihtyisät kampuksemme sijaitsevat Pasilassa, Haagassa, Malmilla, Porvoossa ja Vierumäellä.  

Tulemme mielellämme kertomaan kouluun opinnoistamme!

Koulumme opinto-ohjaajat ja/tai opiskelijatutorit tulevat mielellään esittelemään koulutustarjontaamme ja kertomaan hakemisesta ammattikorkeakouluun. Toivotamme myös kiinnostuneet hakijat tervetulleeksi tutustumaan ammattikorkeakouluumme paikan päälle kaikille kampuksille. Laita viestiä osoitteeseen: viestinta@haaga-helia.fi niin sovitaan asiasta!

 

HAKEMINEN HAAGA-HELIAAN

Suomenkielisiin koulutuksiimme haetaan kevään ja syksyn yhteishauissa. Haut englanninkielisiin koulutuksiin järjestetään pääsääntöisesti tammi- ja syyskuussa. Haaga-Helian englanninkieliset koulutukset eivät tällä hetkellä ole mukana yhteishaussa.

Kaikissa hakuihin liittyviin kysymyksiin saat apua Hakijapalveluistamme.

Koulutusohjelmat: tradenomi (AMK)

 

Koulutusohjelmat: restonomi (AMK)

Koulutusohjelmat: medianomi (AMK)

 

Koulutusohjelmat: liikunnanohjaaja