Olet täällä

Väyläopinnot Business College Helsingistä Haaga-Heliaan

Väyläopinnot Business College Helsingistä Haaga-Heliaan

Väyläopinnot

Kiinnostavatko sinua jatko-opinnot ammatillisen perustutkinnon suorittamisen jälkeen?

Business College Helsingissä  tällä hetkellä perustutkintoa suorittavilla opiskelijoilla on mahdollisuus liittää tutkintoonsa opintoja myös ammattikorkeakoulusta.

Business College Helsinki ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulu ovat sopineet ns. väyläopinnoista, joiden tavoitteena on tarjota liiketoiminnan sekä tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto-opiskelijoille mahdollisuus siirtyä sujuvasti toiselta asteelta ammattikorkeakouluopintoihin, ja näin lyhentää valmistumisaikaa tradenomiksi noin yhdellä vuodella.

Kuka voi päästä väyläopintoihin?

Valinta väyläopintoihin edellyttää opiskelijalta hyvää opiskelumenestystä niin aiemmista, muualla hankituista opinnoista, kuin myös liiketoiminnan sekä tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon opinnoista.

Hyväksyminen Haaga-Helian ammattikorkeakoulun tutkinto-opiskelijaksi edellyttää 55 opintopisteen laajuisia opintoja, joista osa, noin 20 opintopistettä suoritetaan Haaga-Helian avoimessa ammattikorkeakoulussa, ja noin 40 opintopistettä osaamista kartoittavilla Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa suoritettavilla näytöillä.

Lisätietoja:
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu:
Päivi Vepsä,  paivi.vepsa@haaga-helia.fi

Business College Helsinki:
Mia Vartiainen, mia.vartiainen@bc.fi 
Anu-Helena Pitkänen, anu-helena.pitkanen@bc.fi