StartUp School | Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Olet täällä

StartUp School

StartUp School

Haluatko tehdä merkityksellisiä töitä ja luoda itsesi näköisen uran? Tervetuloa StartUp Schooliin!

Kaikki StartUp Schoolin kurssit ovat valittavinasi avoimen amk:n kautta. Opiskelu StartUp Schoolissa on käytännönläheistä tekemällä oppimista, joka tähtää oman yrityksen perustamiseen tai olemassaolevan yritystoiminnan kehittämiseen – samalla opintopisteitä kerryttäen. Meille voit tulla myös vain kehittämään yrittäjyysasennetta, jota jokainen tarvitsee nykytyöelämässä. Rakenna StartUp Schoolin kurssivalikoimasta tarpeisiisi sopiva yrittäjyysmoduli ja hanki lisää uskottavuutta tulevaisuuden osaajana!

StartUp Schoolin kurssit ovat pääasiassa englanniksi, mutta useilla kursseilla voit palauttaa tehtävät halutessasi myös suomeksi.

Tutustu StartUp Schoolin koko tarjontaan täällä

 

Suosittuja kursseja StartUp Schoolissa:

 

Tee tulevaisuutesi (5 cr)

Suosittu Tee tulevaisuutesi -verkkokurssi sisältää korkealaatuisia ja kiinnostavia luentoja, jossa Suomen tunnetuimmat henkilöt kertovat omakohtaisia kokemuksiaan ja oivalluksiaan yrittäjyydestä. Kurssilla opit itsetuntemusta, luovaa ja kriittistä ajattelua sekä ongelmien ratkaisemista. Jos olet kiinnostunut yrittäjyydestä, tästä kurssista on hyvä aloittaa, sillä et tarvitse vielä omaa yritysideaa.

Kevään 2020 toteutus 30.3.-22.5.2020

Kurssi on täysin virtuaalinen, mutta suosittelemme lämpimästi tapaamisiin osallistumista. Jos et pääse paikalle, ei kuitenkaan tarvitse suorittaa lisätehtäviä.

Lisätietoja täältä.

 

Workshops for Action (5 cr)

Workshops for Action -kurssilta saat käytännön taitoja yritysideasi tai yrityksesi kehittämiseen. Useimmissa työpajoissa on hyvä olla oma liikeidea työstettävänä. Valitse valikoimasta viisi työpajaa, tee niistä portfoliotehtävät ja se siitä.

Action workshopeja järjestetään valikoituina keskiviikoiltoina klo 16-19.

12.2. Diamond of Wellbeing (Tiina Mehto)
26.2. Personal Branding (Jenni Brisk)
4.3. Myynnin kehittäminen: case Fafa’s (Anu Lindholm) – suomeksi
11.3. Lean Startup (Daniel Hollen)
18.3. Tax Return deadline is approaching! (Anne Arkima)
1.4. From Bankrupt to Breaking the Bank! (Mikko Järvinen)
15.4. Wellbeing as a success factor (Nina Niemi & Timo-Pekka Uotila)
22.4. Using Cost-Effective Live Videos in Business (Sam-Erik Ruttmann)
29.4. How to Start a Business in Finland (Elie El-Khouri)
13.5. The new Trade secret Act (Janne Jokinen)

Lue lisää täältä

 

Developing Entrepreneurial Mindset (5 cr)

Developing Entrepreneurial Mindset on kun mietit onko ideasi kannattava. Kurssin aikana mietit myös itseäsi yrittäjänä. Tämä on verkkokurssi, jossa on aloitustapaaminen ja lopuksi pitchaustilaisuus.

Toteutus: kaksi toteutusta keväällä 2020.

Lue lisää täältä.

 

Coaching 1 (5 cr)

Coaching is a learning process, in which the coach and the student have goal-oriented, confidential discussions on topics which are important and relevant to the student. StartUp School can offer you a coach in entrepreneurship. This means five meetings either live or online with your coach, and assignments related to your goals.

You can start the course, if  you have completed Developing Entrepreneurial Mindset (WOR8HH022) course, or you have a well-defined business idea, or an ongoing business.

Implementation: Start any time on any campus.

Enrollment: email startupschool@haaga-helia.fi and explain your business idea, targets and development areas for the coaching. Those could be for example business development, developing your personal entrepreneurial skills, communication, team management skills, budgeting etc.

Löydät ajantasaisen tarjonnan ja aikataulut täältä

Lisätietoja

startupschool.fi 
startupschool@haaga-helia.fi
facebook.com/hhstartupschool
instagram.com/hhstartupschool
twitter.com/hhstartupschool
https://www.linkedin.com/company/29117290

 

Liity myös opiskelijoiden yrittäjäyhteisöön!

facebook.com/xeshelsinki
twitter.com/xeshelsinki