Olet täällä

Matkailun sähköinen liiketoiminta (30 op)

Matkailun sähköinen liiketoiminta (30 op)

Työskenteletkö matkailun, vapaa-ajan tai elämystalouden parissa? Tule saamaan uusia taitoja ja työkaluja sähköisen liiketoiminnan kehittämiseen, erityisesti myynnin ja markkinoinnin osa-alueisiin.

Matkailun sähköinen liiketoiminta

Tavoite

Matkailun sähköinen liiketoiminta on 30 op opintokokonaisuus, jossa sähköisen liiketoiminnan tärkeimmät teemat on koottu käytännönläheiseksi kokonaisuudeksi. Opintojen avulla pystyt parantamaan valmiuksiasi sähköisen liiketoiminnan hyödyntäjänä ja kehittäjänä sekä poimimaan uusia ideoita erityisesti myynnin ja markkinoinnin osa-alueilta. Digitalisaatio tuo mukanaan modernin ajattelutavan markkinointiin ja myyntiin. Opinnot antavat monipuolisia taitoja ja työkaluja yritysten ja organisaatioiden sähköisen liiketoiminnan kehittämiseen. Ne auttavat myös hahmottamaan tulevaisuuden sähköisiä palveluita ja toimintamuotoja.

Opinnot on tarkoitettu ennen kaikkea matkailun, vapaa-ajan ja elämystalouden parissa toimiville ja alan kehittäjille. Opinnoissa menestymistä auttaa, kun sinulla on

  • työkokemusta alan työtehtävistä
  • vähintään opistoasteen tutkinto
  • riittävä suomen ja englannin kielen taito

Kesto ja opiskelumuoto

Koulutuksen laajuus on yhteensä 30 op ja tarkoitettu suoritettavaksi kokonaisuudessaan. Yksittäisiä opintojaksoja ei voi täten suorittaa. Opinnot kestävät yhden lukuvuoden elokuun 2018 lopusta toukokuuhun 2019. Opiskella voi työn ohessa, sillä jokaisessa opintojaksossa on 1 - 2 lähipäivää Haagan kampuksella. Kannattaa kuitenkin huomioida, että lähiopetuksen ohella opinnot vaativat opiskelua jaksojen välissä. Opiskelija tekee tällöin mm. tehtäviä sekä itsenäisesti että ryhmissä. Lisäksi opintoihin sisältyy webinaareja. Yksi opintopiste (op) on laskennallisesti 27 tuntia opiskelijan työpanosta. Opinnot muodostavat kokonaisuuden ja vaativat lähtökohtaisesti 100 % läsnäolon lähipäivinä. Lähiopetus järjestetään Helsingissä, Haaga-Helian Haagan kampuksella, osoitteessa Pajuniityntie 11. Koulutuksen ajankohdat löydät täältä.

Hinta 

Koulutuksen kokonaishinta on 300 euroa, joka sisältää kahden lukukauden avoimen ammattikorkeakoulun opintomaksut. Opintomaksun maksamalla voi halutessaan suorittaa myös muita Haaga-Helian avoimessa opetustarjonnassa olevia opintojaksoja. Suoritettu 30 opintopisteen Matkailun sähköisen liiketoiminnan kokonaisuus huomioidaan hyväksi lukuna Matkailun liikkeenjohdon koulutusohjelman monimuotototeutuksessa, jos opiskelija pääsee ko. koulutusohjelman opiskelijaksi joko avoimen väylän kautta tutkinto-opiskelijaksi haettaessa tai yhteishaun kautta. Opintomaksu kattaa opintojen ohjauksen ja opetuksen. Opiskelija kustantaa itse lounaan lähiopetuspäivinä sekä ohjelmassa tarvittavan kirjallisuuden. Lisäksi opiskelija vastaa omista matkakuluistaan.

Ilmoittautuminen 

Ilmoittautuminen on päättynyt. Hyväksytyille lähetetään linkki ensimmäisen lukukausimaksun suorittamiseen (150€) elokuussa. Toinen lukukausimaksu (150 €) tulee maksettavaksi tammikuussa 2020.

Muuta huomioitavaa 

Opiskelijalla edellytetään olevan oma tietokone käytettävissään opintojen aikana. Haaga-Helian laitesuositukset löytyvät täältä.

Koulutuksen sisältö

Poimintoja opiskelijoiden palautteista:

”Matkailun sähköisessä liiketoiminta-koulutuksessa tutustutaan nykyaikaisen liiketoiminnan kehittämiseen. Koulutuksessa perehdytään verkkosivuston ja -kaupan kehitykseen, videoiden tuotantoon, elämyksen rakentamiseen verkossa, sähköisen liiketoiminnan juridiikkaan sekä suosituimpiin sosiaalisen median kanaviin. Mielestäni koulutus sopii kaikille, lisäten ymmärrystä mihin suuntaan teknologinen kehitys on menossa ja millä vauhdilla. Suosittelen koulutusta lämpimästi kaikille kehittymisestä ja kehittämisestä kiinnostuneille henkilöille!”
-MSL-kurssin 2016-2017 opiskelija

”Parhaiten sijoitetut 300€ ikinä”
– Anneli Päivänsara

Koulutuksen blogialusta: https://mslhaagahelia.wordpress.com/

 

Lisätiedot: Koulutuksen sisältö Sari Auranen p. 050 376 0879,
korkeakoulupalvelut Taru Hinkka, p. 040 488 7432,
sähköpostit: etunimi.sukunimi (at) haaga-helia.fi